Naj makeup trendovi Kanskog festivala I

Veče Kanskog festivala je gotovo, a pomama za trendovima koji su nas oduševili tek počinje. Najpoznatiji profesionalni šminkeri su za ovo veče ulepšavali svetske zvezde na potpuno nove i drugačije načine, stvarajući sveže makeup trendove. Dok modni magazini i društvene mreže već bruje o njima, makeup ljubitelji ih već uveliko isprobavaju. Predstavljamo ti neke od naj makeup trendova koji su rođeni baš ove večeri i koji će se sigurno zadržati na makeup sceni ubuduće.

Mističnost istoka u jednom pogledu

Ako si mislila da je grafički ajlajner previše smeo i prenaglašen, onda ćeš biti zapanjena sa najnovijim trendom stavljanja ajlajnera. Prelepa bolivudska glumica je za ovo posebno veče u Kanu i šetnju crvenim tepihom ponela izrazito crni ajlajner, stavljen tik ispod donjih trepavica i to u debljem sloju sa neobično izvijenim krajevima i sa jedne i sa druge strane. Ovaj neuobičajeni look ulepšala je sa maskarom na gornjim trepavicama, mat karminom pastelne boje i nežno roze bojom rumenila. Obrve su joj, baš kao i ostatak šminke na očima bile izražene i upadljive, što je još više došlo do izražaja zahvaljujući visoko podignutoj kosi vezanoj u rep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Elegancija u crvenom

Amber je fantastično pokazala kako mogu da se ukombinuju i crvena haljina i crveni makeup. Mat karmin, pomalo nostalgične crvene boje u retro nijansi je sasvim dovoljno istakao njenu lepotu. Kao što vidiš i njeno lice nema slojevitu šminku i opredelila se za lagani prozračni puder i rumenilo u tankom sloju, koji joj neće napraviti efekat maske na koži, pa su čak i njene prepoznatljive pegice vidljive. Zelene oči je istakla koristeći najpoznatiji trik uz pomoć crvene boje u nežnom sloju i tanke linije ajlajnera. Obrve, za razliku od Deepik-e nije učvršćivala gelom, već ih je još dodatno razbarušila i istakla njihovu prirodnu lepotu. Čini nam se da je ova blaža varijanta monohromatskog makeupa budući trend, a tebi?

Naj makeup trendovi Kanskog festivala I

Prirodni look višeg nivoa bez imalo truda

Da bi ispratila ovaj trend, najvažnije je da imaš lepu i zdravu kožu poput prelepe Louise Bourgoin. Ona se posvetila nezi kože pre svega, a kasnije je usledilo suptilno ulepšavanje uz pomoć makeup-a. Njena koža, ima ovako sjajan, jedar i svež izgled zahvaljujući odgovarajućoj hidrataciji, a kasnije i zahvaljujući puderu koji ne guši njenu kožu. Usne je samo naglasila uz pomoć sjaja, a oči uz pomoć maskare za volumen trepavica.

Naj makeup trendovi Kanskog festivala I

Koji od ovih tek rođenih trendova je tebi privukao pažnju? Piši nam u komentarima!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match Golden Beige 3W

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Rich Matte 348 Brick Vintage

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Paradise Extatic

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Gel Intenza

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Volume Million Lashes

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Le Blush

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 105 I Rule

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Genius

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Plump And Shine Watermelon 102

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Beige

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, crveni karmin, formalna šminka, senčenje lica, ajlajner, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, tečni puder, puder, konturisanje, usne, poznati, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka, frizura, stil, moda, Kan, Crveni tepih, RedCarpet, iskopiraj izgled, mat usne, proleće, rumenilo, prirodni look, crveni ruž, crveni karmin, crveni sjaj za usne, Rouge Signature, Kan 2019

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li znaš pravu razliku izmedju iluminatora I hajlajtera?

Pre nego što ti otkrijemo sve benefite hajlajtera i iluminatora, važno je da razešimo glavnu misteriju, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...