Najbolje nijanse rumenila za proleće 2017.

Za naglašavanje obraza rumenilom ove prolećne sezone, odaberite ono koja najviše pristaje vašem tenu, ali se poslužite i nekim od naših predloga nijansi koje će biti must have za proleće 2017. godine.

Svetlo – tamno


Pored pravilnog nanošenja rumenila, koje će vašem licu dati svež i zdrav izgled, podjednako je važno napraviti pravi izbor nijanse. Osim toga što nijansu treba odabrati prema svom tenu, trebalo bi je birati i po godišnjem dobu, pa tako zimi treba koristiti svetlije, dok se tokom toplijih dana treba odlučivati za nešto tamnije nijanse.

Povratak u osamdesete


Isticanje obraza i ove sezone važi za nezaobilazni make-up trend, a ono što već možemo videti na modnim pistama širom sveta kada je šminka u pitanju jeste da se osamdesete vraćaju, te da rumenilo ove godine možemo nanositi na obraze, jagodice, ali i na kapke!

Neutralan look


Bledo ružičasta nijansa i boja breskve pravi su izbor za dame sa izrazito svetlom bojom kože, jer će njihovom licu dati potpuno prirodan izgled, a ukoliko želite da dodatno naglasite vaše obraze, odaberite rumenilo sa svetlucavim česticama.

Rešenje za tamnopute brinete


Tamnija ružičasta nijansa idealna je za brinete sa srednje tamnim tenom jer će podariti svežinu njihovom licu. Za ovu, isto kao i za svetlo ljubičastu nijansu, važi pravilo da posebnu pažnju treba obratiti na samo nanošenje, kako biste postigli pravi efekat i kako bi vaša šminka izgledala uredno.

Party look


Svetlo ljubičasta nijansa idealna je za večernji look, ali u ovom slučaju treba voditi računa da rumenilo ne nanosite u jednoj liniji, već da prstima blago utapkate i pravilno rasporedite rumenilo kako bi se stopilo sa ostatkom lica.

Bronzane konture

Bronzani ton rumenila vašem licu daće toplinu, nežno će naglasiti vaše obraze i vratiti im prirodan sjaj, a savršen je za isticanje prirodnog tena. Ovaj proizvod ćete takođe moći da koristite i za konturisanje lica.

Umirujući izgled


Boja kajsije sama po sebi izgleda "toplo", pa će takav efekat dati i vašem licu, a pružiće vam mladalački i svež izgled.  

Pročitaj više: Trendi boje za proleće

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush Trio 201 Soft Rosy

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush Trio 102 Nude Beige

  Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, trend, večernja šminka, dnevna šminka, proleće, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi bez kojih nećeš moći ove jeseni!

Jesen je sezona koja nam donosi najzanimljivije makeup trendove ali i novitete kak su makeup proizvodi u pitanju, ovo su proizvodi bez kojih nećes moć...