Najnovija sredstva za čišćenje lica od kuće Lancôme

Nova generacija, nove navike

Za milenijalse, odnos sa šminkom može se sažeti u jednoj mantri: eksperimentisati, ponovo izmisliti, osloboditi. Ova generacija ultra-povezanih, strastvenih 18-35-godišnjaka voli da pozajmljuje i usavršava tehnike koje su prethodno bile namenjene isključivo profesionalcima, kao što su konturisanje, hajlajtovanje, i drapiranje. Sve za progresivno hrabriji izgled koji se menja iz dana u dan.

Nega lepote se razvija, a sa njom i uklanjanje šminke

Osnova, podloga, korektor za područje ispod očiju, karmin, senka za oči, ajlajner... Dok dodavanjem više koraka u svoju negu možete progresivno ostvariti fantastične rezutate, da bi Vaša koža ostala zdrava, važno je i da uklanjanje šminke pruža nivo nege koji je Vama potreban. Tu i tamo, možete imati tendenciju da požurite ili čak preskočite ključni stadijum uklanjanja šminke – iz tog razloga, Lancôme čini život žena lakšim uvođenjem dve nove tehnike dvostrukog čišćenja. Bi-Facil Visage i Miel-en-Mousse se mogu koristiti po želji, za potpuno uklanjanje šminke sa lica i čišćenje tupferom ili vodom. Zahvaljujući ovom novom postupku nege, pogodnom za sve tipove kože, uklanjanje šminke je od sada prijatno iskustvo, u kom se čulni doživljaj i nežna udobnost kombinuju kako bi se ostvarili efikasni rezultati.

Bi-Facil Visage, zvezda brzog uklanjanja šminke

Najnovija-sredstva-za-čišćenje-lica-od-kuće-Lancôme

Kreirano 1991. godine,  Bi-Facil sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju je brzo postalo jedno od legendarnih sredstava za uklanjanje šminke na tržištu. Sada upoznajte Bi-Facil Visage, koji sadrži jedinstvene karakteristike koje su učinile njegovog prethodnika tako uspešnim, i nudi duplo čišćenje pomoću tupfera sa temeljnim uklanjanjem šminke i intenzivnim čišćenjem lica. Njegova dvofazna formula, koju treba promućkati pre upotrebe, podrazumeva 2-u-1 postupak. Uljana faza prvo jednostavno otopi šminku i jake pigmente, a micelarna voda nakon toga uklanja sve ostatke i nečistoće sa površine kože.
Rezultat: Bi Facil Visage može ukloniti čak i najtežu šminku u trenutku, bez nelagodnosti za osetljivu kožu. Efikasnost, svežina i jednostavnost upotrebe su ključne prednosti proizvoda Bi-Facil Visage.

Prečica do lepote: Za potpuno uklanjanje šminke slobodno koristite tupfer natopljen Bi-Facil Visage losionom sve dok ne uklonite ostatke šminke. Ponovite postupak sledećeg jutra pre nanošenja šminke.

Miel-en-Mousse, novo iskustvo uklanjanja šminke koje će vas zavesti i razbuditi vaša čula

Najnovija-sredstva-za-čišćenje-lica-od-kuće-Lancôme

Kako bi trenutak skidanja šminke pretvorio u momenat čulnog zadovoljstva, Lancôme je kreirao Miel-en-Mousse, dvostruko sredstvo za čišćenje koje sadrži vodu obogaćenu bagremovim medom. Kada se nanese, njegova 2 u 1 tekstura poput meda, privlači šminku i nečistoće. U kontaktu sa vodom, pretvara se u penu koja otklanja ostatke nečistoća. Ono što ga zaista čini posebnim je to što je pogodan i za skidanje izuzetno jake šminke - i ostavlja kožu savršeno čistom kod oko 91% korisnika.*1

Njegov miris poput meda u kombinaciji sa vanilom čini upotrebu toliko prijatnom da ćete poželeti stalno da ga koristite.

Prečica do lepote: Postignite maksimalni efekat Miel-en-Mousse losiona u tri jednostavna koraka:

1- Stavite malo proizvoda na dlan i nanesite ga na lice kako biste ga zagrejali. Na taj način, tekstura će transformisati i rastvoriti šminku i nečistoće.

2- Pomešajte sa vodom i masirajte kružnim pokretima. Napraviće se nežna pena koja upija pigmente šminke kao i nečistoće.

3- Isperite toplom vodom. Rezultat: koža je čista i hidrirana, i ima zdrav sjaj.

I da ne zaboravimo losion Bi-Facil Eye sredstvo za skidanje šminke oko očiju!

Najnovija-sredstva-za-čišćenje-lica-od-kuće-Lancôme

Nezavisno od toga da li je u pitanju početnica ili ekspert u smoky eye stilu šminkanja, losion Bi-Facil Eye je ključan u svakoj rutini uklanjanja šminke. Dobitnik nekoliko nagrada, ovo kultno sredstvo za skidanje šminke ostaje jedan od najbolje prodavanih proizvoda iz kuće Lancôme. Njegova tajna je u dvofaznoj formuli koja omogućava besprekorno, ali i nežno uklanjanje šminke sa predela oko očiju.

Prečica do lepote: promućkajte svoju Bi-Facil Eye bočicu i obilno nanesite na tupfer. Držite 10 sekundi uz trepavice da biste rastvorili šminku, onda nežno obrišite od korena do vrha trepavica kako biste je uklonili.

*1 Samoprocena 77 žena

Više na: Večernja beauty rutina

Povezane teme: nega, skidanje šminke, čišćenje lica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako kombinovati vitamin C, retinol i hijaluronsku kiselinu?

Popularni aktivni sastojci u kozmetici obezbeđuju brojne benefite za ten, ali ako i dalje nisi sigurna koje proizvode da izabereš i kako da ih kombinu...