Naša nova koluministkinja: @anastasijastasha

Anastasija Djuriić ima 28 godina i autorka je bloga Stasha Fashion. Jedna je od prvih modnih blogerki u Srbiji i regionu. Ona je aktivna modna, beauty i travel blogerka koja je posao ekonomiste ostavila kako bi se posvetila blogu. 

 

Blog Stasha Fashion je nastao 2010. godine i bavio najviše modom i outfit postovima. Iako je YouTube kanal otvorila još 2007. godine, od 2012. Postaje veoma aktivna na svom Anastasija Stasha YouTube kanalu gde najviše snima o beauty temama, i daje savete o lepoti i nezi. 

 

Ono što Anastasija posebno ističe kroz sve svoje socijalne mreže je činjenica koliko je bitna nega ali i prirodnost kao i zdrav način života. Na instagramu ima preko 70000 pratilaca sa kojima deli omiljene fotografije uz fashion & beauty savete.

 

U okviru svog YouTube kanala, najviše voli da snima favorite - omiljene proizvode meseca, recenzije i make up tutorijale, prikazuje svoje beauty rutine, ali i generalno sve što ima veze sa negom i lepotom.

 

Očekujte savete o lepoti od Anastasije na make-up.rs!

Povezane teme: šminka

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bronzer kao rešenje za svetao ten

U vreme kada se odlazak u solarijum i duži boravak na suncu ne preporučuju, ne preostaje nam ništa drugo osim da pomoć potražimo u bronzeru! ...