Naša nova koluministkinja: @anastasijastasha

Anastasija Djuriić ima 28 godina i autorka je bloga Stasha Fashion. Jedna je od prvih modnih blogerki u Srbiji i regionu. Ona je aktivna modna, beauty i travel blogerka koja je posao ekonomiste ostavila kako bi se posvetila blogu. 

 

Blog Stasha Fashion je nastao 2010. godine i bavio najviše modom i outfit postovima. Iako je YouTube kanal otvorila još 2007. godine, od 2012. Postaje veoma aktivna na svom Anastasija Stasha YouTube kanalu gde najviše snima o beauty temama, i daje savete o lepoti i nezi. 

Ono što Anastasija posebno ističe kroz sve svoje socijalne mreže je činjenica koliko je bitna nega ali i prirodnost kao i zdrav način života. Na instagramu ima preko 70000 pratilaca sa kojima deli omiljene fotografije uz fashion & beauty savete.

U okviru svog YouTube kanala, najviše voli da snima favorite - omiljene proizvode meseca, recenzije i make up tutorijale, prikazuje svoje beauty rutine, ali i generalno sve što ima veze sa negom i lepotom.

 

Očekujte savete o lepoti od Anastasije na make-up.rs!

Povezane teme: šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji – Savršene oblikovane obrve koje traju i do 3 dana!

Pre nego što se odlučiš na japansko iscrtavanje obrva, predlažemo da probaš novi Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji kojim postižeš efekat priv...