Naša nova koluministkinja: @anastasijastasha

Anastasija Djuriić ima 28 godina i autorka je bloga Stasha Fashion. Jedna je od prvih modnih blogerki u Srbiji i regionu. Ona je aktivna modna, beauty i travel blogerka koja je posao ekonomiste ostavila kako bi se posvetila blogu. 

 

Blog Stasha Fashion je nastao 2010. godine i bavio najviše modom i outfit postovima. Iako je YouTube kanal otvorila još 2007. godine, od 2012. Postaje veoma aktivna na svom Anastasija Stasha YouTube kanalu gde najviše snima o beauty temama, i daje savete o lepoti i nezi. 

 

Ono što Anastasija posebno ističe kroz sve svoje socijalne mreže je činjenica koliko je bitna nega ali i prirodnost kao i zdrav način života. Na instagramu ima preko 70000 pratilaca sa kojima deli omiljene fotografije uz fashion & beauty savete.

 

U okviru svog YouTube kanala, najviše voli da snima favorite - omiljene proizvode meseca, recenzije i make up tutorijale, prikazuje svoje beauty rutine, ali i generalno sve što ima veze sa negom i lepotom.

 

Očekujte savete o lepoti od Anastasije na make-up.rs!

Povezane teme: šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...