NE ČEKAJ SPECIJALNE PRILIKE - STVORI IH SAMA!

Znamo da ti nedostaju zagrljaji i izlasci. I onaj osećaj dok se sređuješ i šminkaš, a onda odlaziš da se nađeš sa društvom. Ali nisi sama, svi se osećamo isto i želimo da pričamo o tome!

Možda specijalnih prilika nema, ali ne moramo ni da ih čekamo. Možemo same da ih stvorimo! Ništa nas ne sprečava da se poigramo sa šminkom, isprobavamo nove stilove i stavimo u fokus - oči. Hajde da zablistamo i bez povoda, samo zbog sebe.

Zato čak i kada ritam grada uspori, kada kafa sa drugaricama postane video poziv, a šoping šetnja prelistavanje online kataloga - budi spremna! Probudi u sebi to poznato pozitivno uzbuđenje pred izlazak. Budi odvažna, što da ne! Prepusti se bojama i smelom potezu četkice – baš onoj boji za koju si se pitala kako ti stoji. Istakni ajlajner, i neka budu dva sloja maskare, pojačaj obrve i to je to – spremna si da zablistaš!

Neka se tvoja snaga vidi u svakom detalju! Tu smo, uz tebe, želimo da te inspirišemo, da budeš svoja i ostvariš sve što poželiš! Zato pusti neka tvoje oči govore za tebe!.

Pssssst…. Prati naše kanale da saznaš šta se krije iza novih, misterioznih Maybelline eye lookova.

Povezane teme: maskara, oči, poznati, trend, večernja šminka, dnevna šminka, iskopiraj izgled, zimski trendovi, Maybelline New York, @imfashionbabe

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Renovirana formula za renovaciju volumena kože

Primećuješ prve znakove starenja na licu? Čak iako je tvoj odgovor negativan, ne postoji pogrešan trenutak da koži vratiš jedrinu od pre deset godina...