NE ČEKAJ SPECIJALNE PRILIKE - STVORI IH SAMA!

Znamo da ti nedostaju zagrljaji i izlasci. I onaj osećaj dok se sređuješ i šminkaš, a onda odlaziš da se nađeš sa društvom. Ali nisi sama, svi se osećamo isto i želimo da pričamo o tome!

Možda specijalnih prilika nema, ali ne moramo ni da ih čekamo. Možemo same da ih stvorimo! Ništa nas ne sprečava da se poigramo sa šminkom, isprobavamo nove stilove i stavimo u fokus - oči. Hajde da zablistamo i bez povoda, samo zbog sebe.

Zato čak i kada ritam grada uspori, kada kafa sa drugaricama postane video poziv, a šoping šetnja prelistavanje online kataloga - budi spremna! Probudi u sebi to poznato pozitivno uzbuđenje pred izlazak. Budi odvažna, što da ne! Prepusti se bojama i smelom potezu četkice – baš onoj boji za koju si se pitala kako ti stoji. Istakni ajlajner, i neka budu dva sloja maskare, pojačaj obrve i to je to – spremna si da zablistaš!

Neka se tvoja snaga vidi u svakom detalju! Tu smo, uz tebe, želimo da te inspirišemo, da budeš svoja i ostvariš sve što poželiš! Zato pusti neka tvoje oči govore za tebe!.

Pssssst…. Prati naše kanale da saznaš šta se krije iza novih, misterioznih Maybelline eye lookova.

Povezane teme: maskara, oči, poznati, trend, večernja šminka, dnevna šminka, iskopiraj izgled, zimski trendovi, Maybelline New York, @imfashionbabe

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 beauty trikova za prikrivanje znakova prolećnog umora

Iako je prolećni umor normalna pojava, problem nastaje kada njegovi tragovi postanu vidljivi na našoj koži, pogotovo na licu...