Nova Armani lica

Veliko ime modne industrije, vodeća modna kuća Armani i luksuzni brend YSL dobili su nove predstavnike. Oni nisu samo ambasadori lepote i stila, već prefinjenosti i elegancije, kojom ovi brendovi i odišu. Verujemo da si većinu viđala na malim ekranima, društenim mrežama i u modnim časopisima, pa ne iznenađuje što su baš oni odabrani da budu ambasadori lepote. Svaka od predstavnica neguje svoj određeni stil i prepoznatljiva je po njemu, a one su:

- Elaine Zhong

- Barbara Palvin

- Sara Sampaio

- Madisin Rian

- Gretta Ferro

Elaine Zhong

Elaine je mlada dvadesetpetogodišja kineska dramska glumica. Ona je od onih poznatih ličnosti koje ističu samo prirodnu lepotu i negovano lice. Svoje lice često ulepšava s karminima i sjajevima narandžastih nijansi, a ništa manji favorit joj nije ni klasični crveni karmin koji, kao što znaš, može izmeniti celi izgled u potpunosti. Elaine neguje prirodne i guste obrve koje su savršeno oblikovane u skladu sa oblikom njenog lica.

 

Barabara Palvin

Još jedna mlada predstavnica Armani lepote je i Barabara Palvin, lice koje si često viđala po modnim časopisima. Ova mlada mađarska glumica i model je već sa 13 godina bila na naslovnim stranama časopisa. Zahvaljujući savršeno negovanom i blistavom svetlom tenu, možeš je najčešće videti u ulozi modela za proizvode za negu kože. Njene svetlo plave oči i očaravajući osmeh krasili su mnoge naslovne strane časopisa i modne piste poznatih dizajnera.

Barbara je prepoznatljiva po prirodnom izgledu, razbarušenoj i nesputanoj kosi i širokom osmehu. Njenu omiljenu makeup rutinu čini stavljanje nude karmina i maskare,  kojom naročito voli da naglasi uglove oka.

 

Sara Sampaio

Još jedan model koji se pridružuje beauty zajednici Armani brenda jeste ova portugalska lepotica, Sara Sampaio. Verovatno ti je najprepoznatljivija kao Viktorijin anđeo, a mogla si da je vidiš i u ulozi ambasadora drugih poznatih brendova. Sara je sa 15 godina otkrivena u svetu modelinga, a sada sa svojih 27 godina postaje ambasador ovog luksuznog brenda.

Budući da Sara ima tamniji ten, ona svoju lepotu ističe sa rumenilom u boji breskve i hajlajterom. Neki od njenih omiljenih  boja karmina kada su u pitanju nijanse su jarko crveni i nude karmini nijansi boje čokolade. Svoju prirodno talasastu kosu često ukrašava s cvećem koji se uklapa s bojom karmina.

 

Madisin Rian

Ova tamnoputa manekenka se šetala modnim pistama u dizajnima najvećih modnih kreatora. Njene krupne smeđe oči i pune usne našle su se više puta na naslovnim stranama vodećih modnih časopisa. Zahvaljujući njenoj ekstravagantnoj frizuri i izgledu ona često vrlo uspešno nosi modele drečavih boja.

Kako ima ovako blistav ten, ona samo oči istakne sa nekoliko slojeva maskare i sa senkom u zemljanim bojama.

 

Greta Ferro

Njene prirodne lokne, nesputan i pomalo buntovnički stil su baš ono što je traženo za modne editorijale. Ova prirodna devojka, razuzdanih lokni je još jedno novo lice Armani kuće. Greta često svoje krupne zelene oči ističe tako što samo dodatno istakne njene prirodne, guste obrve sa nekoliko poteza olovkom za obrve, dok na usnama preferira nude tonove.

 

Novo lice YSL Brenda - Kaia Gerber

Ćerka Sidni Kraford nastavila je majčinim primerom i sa samo 17 godina postala je zaštitno lice brenda YSL. Kaia je doživela modni uspon nakon revije za čuvenu kuću Kelvin Klajn, a od tada njen broj instagram pratilaca samo raste zajedno sa njenim brojem angažmana za vodeće modne dizajnere. Kao što i verovatno sama vidiš vrlo liči i podseća na svoju majku, a verujemo da će postići jednako veliki uspeh.

Njene guste, pomalo dramatične obrve su po našem mišljenju definitivno njeno tajno oružje. Svetliji ten ulepšava pink nijansama rumenila, a smokey eye look joj sjajno pristaje. Kafene nijanse karmina i sjajevi u boji breskve su najčešće na njenim usnama.

 

Kako su i jedan i drugi brend inspirisani ženama, sigurni smo da će im lepota ovih dama biti prava inspiracija i da će nastaviti da stvaraju inovativna rešenja iza modnih pista kojima će isticati, a ne maskirati prirodnu lepotu.

Pročitaj još i: Nude ajlajner

Povezane teme: šminka, poznati, trend, stil, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suve usne! Evo kako da ih neguješ tokom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj nezi tvojih usana a koja će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidrirane, negovane i lepe...