Nova Giorgio Armani trilogija radosti: voda, vazduh, sunce

 

Sve je počelo s originalnim mirisom ACQUA di Gioia.Originalnom se parfemu sada pridružuju dve nove emocije, dva nova trenutka sreće nadahnute prirodom: AIR di Gioia i SUN di Gioia. 

Dva elementa, vazduh i sunce, udružuju snage s vodom.

Oslanjajući se sasvim na prirodu i njenu snagu i lepotu, kreirana je ova mirisna trilogija radosti, a ne čudi što je za lice kampanje odabrana prelepa plavooka manekenka Barbara Palvin.

Tim koji je radio na reklami, kao lokaciju je odabrao sunčanu i vetrovitu obalu, Barbara je uživala u snimanju, a evo i šta o tome kaže:

"Mi ovde ne snimamo samo reklamu za parfem, snimamo reklamu za Acqua di Gioia! Meni je to i lično važno, jer zaista živim život pun radosti. Snimali smo  u prirodi, pa je sve vrlo intimno... Voda, sunce, vetar, pesak... I mislim da smo stvorili nešto posebno. Elegantno, ekskluzivno, magično. Volim Đorđa Armanija, jer žena kakvu on vidi uvek zrači elegancijom i snagom. "

Za ovaj izgled preporučujemo

  • ACQUA di Gioia by Giorgio Armani

  • AIR di Gioia by Giorgio Armani

  • SUN di Gioia by Giorgio Armani

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

Dolazak jeseni u nama budi novi entuzijazam kada je šminka u pitanju, pa u svoje nesesere dodajemo boje i kolorite koji odgovaraju tom dobu. Predstavl...