Novi make-up trend: Bubble eyeliner look!

Umeš da iscrtaš savršenu crtu ajlajnerom i obožavaš Cat Eye Look? Imamo izazov za tebe u vidu novog Bubble Eyeliner Look-a koji je osvojio svetsku make-up scenu. Isprobaj ga među prvima!


Savršena crta tušem za oči dobila je novi oblik : Bubble oblik. Za ovaj eyeliner look potreban ti je ajlajner sa aplikatorom i POKLOPAC od ajlajnera.

Korak 1:

Iscrtaj tanku crtu ajlajnerom odmah uz ivicu oka, simulirajući Cat Eye Look.

Korak 2:

Nanesi nekoliko kapljica tuša na dlan/nadlanicu. Umoči poklopac tuša u boju tako da rubovi šupljeg dela poklopca budu prekriveni bojom.

Korak 3:

Preslikaj polukrug s poklopca na već iscrtanu crtu na kapku.

Korak 4: 

Tankim aplikatorom ispuni neobojena mesta.

 

Spremna si! Uz malo inovacije, dobijamo totalno novi look. Za one malo hrabrije, predlažemo NYX VIVID COLORS ajlajnere u boji!

Uz ovakav izgled potrebno je još samo da odabereš i odgovarajući look za svoje trepavice. Pogledaj naš video-tutorijal i odaberi idealnu maskaru za sebe!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Grandiose Extreme Liner Lancôme

  • Master Precise Curvy Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Vivid Brights NYX

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li ste čuli za kampanju WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851? Kultni kozmetički brend Kiehl’s prepoznatljiv je upravo po individualnom pristupu i svojim savetnicima za negu kože

Otkako je Kiehl’s pre više od 170 godina po prvi put otvorio vrata svoje stare gradske apoteke u Njujorku, brend je predano radio na tome da pruži naj...