Novi YSL miris: Kako zamišljaš svog Y muškarca

U ljudskoj prirodi je da teži idealnom i da se ne zadovoljava sa prosečnim. Međutim, pojam idealnog se razlikuje od individue do individue i svako ima razlog zbog koga smatra da nešto jeste posebno i idealno, svako ima svoje kriterijume. Koji te to, takozvani X faktor, privlači kod nekog muškarca? Osmeh, gestikulacija, stav ili možda nešto potpuno drugo? Kako zamišljaš svog idealnog muškarca?

Y faktor je najvažniji

Ako ne znaš da definišeš ono što te privlači, onda nemoj da brineš, jer je Y faktor još važniji. On predstavlja iskorak u budućnost - njegove težnje, snove, nade i sve ono što mu pruža dozu odvažnosti, poleta, svežine i istrajnosti. A oni su, složićeš se, mnogo bitniji od prvog utiska, jer ništa nije privlačnije od ostvarenog i samouverenog muškarca.

Y parfem – whY?

Kod kreiranja parfema, jedna od najbitnijih stvari jeste pronaći pravu inspiraciju za kreiranje neodoljivih mirisnih nota. A inspiracija za nastanak ovog YSL parfema nastala je iz razmišljaja o pitanju uspeha i postavljanju pitanja zašto (whY)? Na kraju krajeva, put ka uspehu uvek započinje ovim pitanjem, zar ne?

Toaletna voda Y, zamišljena je za muškarca koji je tek otpočeo svoj put samospoznaje i uspeha, prelaženjem izazova koji su pred njim, dok je Y parfem namenjen već ostvarenom muškarcu koji je svoje snove, nade i težnje prevazišao i konstantno je u potrazi za sledećim izazovima.

YSL Y parfem – Mirisne note

Y parfem spada u jednu od najbrojnih porodica muških parfema pod nazivom fougère. Bazne note parfema mu daju moćnu, muževnu notu i snažan intenzitet, a dodatak drvenastih nota mu pruža misterioznost i dubinu.

Parfem odlikuju osvežavajuće citrusne i aromatične note u mešavini sa senzualnim i drvenastim notama. Mirisne citrusne i aromatične note predstavljaju slatkasto – ljutu kombinaciju bergamota i đumbira, koja je naglašena sa slasnom voćnom notom zelene jabuke.

Ni bočica parfema ne odudara od same ideje njegovog nastanka i inspiracije za miris, tako da je predstavljen u upečatljivoj, sjajnoj, teškoj i elegantnoj bočici, gde je izraženo Y slovo na staklu u metalik boji.

Istinski predstavnik uspešnih i ostvarenih muškaraca – Adam Levin

Iz brenda YSL su na sve mislili, pa su tako i za njihovog idelanog predstavnika i Y muškarca odabrali, baš ovog zgodnog, uspešnog, ostvarenog, mladog izvođača – Adama Levina. Verujemo da ti je ovo lice najpoznatije iz grupe Maroon 5, sa kojom je izdao čak 6 albuma, međutim on je uspešan i na drugim poljima - glumio je i u nekoliko filmova, osvajao filmske nagrade. Njegov ležeran kalifornijski stil i odvažan duh zaista su otelotvorenje ovog parfema. On je prosto idealan za njega.

Sada kada znaš šta se sve krije iza nastanka nekog parfema, zašto svog voljenog ne bi obradovala za njegov rođendan, vašu godišnjicu ili nekim drugim povodom, baš sa ovim mirisom koji je simbol uspešnog, ostvarenog i kreativnog muškarca? Neka i tvoj muškarac bude Y muškarac ;)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Y Eau de Parfum

  • YSL Y Eau De Toilette

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend, Yves Saint Laurent

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Ako ove sezone želiš da svojoj koži pružiš hidrataciju, za tebe smo izdvojili fenomenalne preparate sa kojima ne možeš da pogrešiš...