NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

NYX Professional Makeup najavio je danas lansiranje ograničene kolekcije šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar produkcijske kuće 20th Century Studios, pod nazivom Avatar: Put vode.

Kolekcija je inspirisana likovima iz filma, zajedno sa živopisnim, bioluminiscentnim nijansama koje su upadljive širom kopna i mora u svetu Pandore.

Asortiman sadrži niz uzbudljivih proizvoda koji su cruelty-free i sa veganskim formulama*paleta boja, paleta hajlajtera i rumenila, ruževi, sjajevi za usne, boja za oči, lice i telo, kao i sprej za fiksiranje šminke: paleta boja Avatar: Put vode sa 24 privlačne nijanse koje odražavaju bujne šume i obasjana mora; paleta Pandoran Paradise sa šest hajlajtera i rumenila; Biolume hajlajteri u stiku, inspirisani Na’vi klanovima; ruževi za usne u dve smele nijanse inspirisani žestokim, kraljevskim vođama u filmu; svetlucavi sjajevi za usne sa tri senzacionalne nijanse; Na'vi Paint boja za lice, oči i telo u zvaničnoj Avatar plavoj boji i sprej za fiksiranje šminke Metkayina Mist prožet morskim sastojcima.

Osim što nudi asortiman proizvoda koji su sa vegan formulom*, ova kolekcija takođe ima za cilj da smanji uticaj na životnu sredinu na planeti. Pakovanja paleta, ruževa, i sprej za lice su napravljena od recikliranih materijala, sa ciljem da se umanji postojaći otpad.

NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

Da bi dodatno proslavili premijeru filma i kao deo kampanje Avatar: Put vode „Neka naši okeani ostanu čudesni“, Disney, Avatar i NYX Professional Makeup pozivaju obožavaoce da učestvuju u iskustvima proslavljanja koja podržavaju The Nature Conservancy, globalnu ekološku neprofitnu organizaciju. Obožavaoci su podstaknuti da učestvuju u zabavnom izazovu na društvenim mrežama koji podržava ovu saradnju. Od 30. novembra 2022. do 28. februara 2023. godine, za svaku objavu na društvenim mrežama koristeći #NYXCosmeticsForAvatar, #KeepOurOceansAmazing i #AvatarTheWayOfWater, NYX Professional Makeup će donirati 1 dolar, do 50.000 dolara, za napore koje The Nature Conservancy ulaže u zaštitu čudesnih životinja koje žive u okeanu i njihovih staništa.

„Kao beauty brend poznat po lansiranju najsmelijih profesionalnih nijansi, oduševljeni smo što sarađujemo sa filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode, kako bismo pomogli u oživljavanju živopisnog i raznobojnog sveta Pandore kroz ovu jedinstvenu kolekciju,“ rekao je Yann Joffredo, predsednik globalnog brenda NYX Professional Makeup. „U vezi sa kampanjom „Avatar: Put vode“ „Neka naši okeani ostanu čudesni“ i misijom organizacije The Nature Conservancy da očuva zemljišta i vode od kojih zavisi sav živi svet, ponosimo se što nudimo pažljivo odabrane proizvode sa vegan formulama* kao deo našeg obećanja da ćemo preuzeti odgovornost i ponuditi proizvode sa savesno biranim sastojcima. Uzbuđeni smo što ćemo se udružiti sa ovim kritičnim inicijativama i podržati još jedan cilj koji je u skladu sa našim suštinskim vrednostima.”

Asortiman će biti dostupan za kupovinu online, na sajtovima Lilly Drogeria i Alexandar Cosmeticsa, kao i u odabranim offline Lilly radnjama. Cene će se kretati od 1.299,00 do 5.599,00 dinara.

NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

O BRENDU NYX PROFESSIONAL MAKEUP  

NYX Professional Makeup je moderni, digitalno nativni makeup brend, predvodnik današnjih beauty trendova u usponu. Lider u globalnoj industriji kozmetike u boji, NYX Professional Makeup je pristupačna i profesionalna linija makeupa, sa svim nijansama, bojama i alatima koji su neophodni makeup artistima na svakom nivou. Sa bogatim nasleđem utemeljenim u umetnosti profesionalnog šminkanja, NYX Professional Makeup može se pohvaliti uspešnim pristupom putem više kanala i vodećom pozicijom u digitalnoj prodaji i prodaji na malo. Pionir na polju društvenih medija, NYX Professional Makeup je jedan od najuticajnijih i najbolje rangiranih brendova koje prate vrhunski beauty vlogeri, zvezde Instagrama i milioni njihovih fanova. Iako se njegovo sedište nalazi u srcu Los Anđelesa, NYX Professional Makeup je globalni brend, dostupan u više od 70 zemalja i u više hiljada trgovinskih kuća, među kojima su prodavnice specijalizovane za kozmetiku i modu, samostalne prodavnice i prodavnice kozmetičkih proizvoda, kao i putem vebsajta www.nyxcosmetics.com.

 

O FILMU AVATAR: PUT VODE PRODUKCIJSKE KUĆE 20TH CENTURY STUDIOS

Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, Avatar: Put vode počinje da priča priču o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova deca), nevolji koja ih prati, delima koje čine da bi ostali bezbedni, bitkama koje vode da ostanu živi i tragedijama koje trpe. U filmu glume Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Stiven Lang, Klif Kertis, Džoel Dejvid Mur, Si Si Ejč Paunder, Edi Falko, Džemejn Klement, Đovani Ribizi i Kejt Vinslet. Film je režirao Džejms Kameron, a producenti su Džejms Kameron i Džon Landau, sa Dejvidom Valdesom i Ričardom Bejnhamom kao izvršnim producentima.

O ORGANIZACIJI THE NATURE CONSERVANCY

The Nature Conservancy je globalna organizacija za očuvanje posvećena očuvanju zemljišta i voda od kojih zavisi sav život. Vođeni naukom, stvaramo inovativna praktična rešenja za najteže svetske izazove kako bi priroda i ljudi mogli da napreduju zajedno. Borimo se protiv klimatskih promena, čuvamo zemljište, vode i okeane u do sada neviđenim razmerama, obezbeđujemo hranu i vodu na održiv način i pomažemo da gradovi postanu održiviji. The Nature Conservancy podržava globalni cilj zaštite 30% okeana, zemljišta i slatkih voda na planeti tokom naredne decenije. Da bi doprinela tom cilju, TNC namerava da očuva više od 10% površine svetskog okeana do 2030. godine. Poslujući u 76 zemalja i teritorija: u 37 direktnim uticajem na očuvanje i u 39 preko partnera, koristimo pristup saradnje koji uključuje lokalne zajednice, vlade, privatni sektor i druge partnere. Da biste saznali više, posetite www.nature.org ili pratite @nature_press na Tviteru.

Pročitaj još: Sjaj za usne koji se ne razmazuje i postojan je cak do 16h - da moguće je! Predstavljamo ti Shine Loud sjaj za usne!

*bez sastojaka ili nusproizvoda životinjskog porekla


 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Nyx pmu Avatar 2 paleta boja za šminkanje

  Poručite odmah
 • Nyx pmu Avatar 2 ruž za usne ronal

  Poručite odmah
 • Nyx pmu Avatar 2 biolume hajlajter u stiku

  Poručite odmah
 • Nyx pmu Avatar 2 luminescent sjaj za usne ilu-minate

  Poručite odmah
 • Nyx pmu Avatar 2 metkayina sprej za fiksiranje šminke

  Poručite odmah
 • Nyx pmu Avatar 2 na’vi boja za lice, oči i telo

  Poručite odmah
 • Nyx pmu Avatar 2 pandoran paradise paleta za hajlajt i rumenilo

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, ajlajner, oči, trend, večernja šminka, UltimativniTrendovi, zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, NYX

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da je s godinama proizvodnja kolagena sve manja, što dovodi do postepenog gubitka elastičnosti kože, sitne linije se polako pojavljuju oko očiju,...