Obrnuti ombre: Novi trend u senčenju kose koji je opčinio poznate dame

Ombre je postepeno nijansiranje kose, gde nastaje vidljiva razlika u boji kose, od tamnog korena ka svetlim krajevima. Nastao je u Holivudu kada su glumice između snimanja dva filma, zbog promene imidža, puštale svoju prirodnu boju kose.

Frizeri su se tada dosetili da kosu između izrastka i krajeva iznijansiraju da ne bi izgledala neuredno.

Ovaj trend koji je opčinio poznate dame, prošao je kroz mnoge, nazovimo ih metamorfoze, među kojima je i obrnuti ombre koji se može odnositi na mnoge opcije u nijansiranju kose.

Jedna je da od svetlog korena kosa postepeno prelazi u tamne krajeve, dok je druga opcija nijansiranje kose tankim pramenovima koji stvaraju iluziju prelivanja boje.

Omiljena modna plavuša potamnela je krajeve svoje plave kose, ali i par pramenova u šiškama, a ovaj trik odličan je ako želite da vaša kosa izgleda gušće.


Eva Longoria je obrnuti ombre prilagodila, tako što je svoju bujnu kosu iznijansirala, odnosno dala joj dubinu tamnim pramenovima.

Više o: Pet najlepših frizura za novogodišnju noć

Povezane teme: frizura, stil, moda, UltimativniTrendovi, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš guste trepavice raskošnog volumena? Vreme je da isprobaš legendarnu Lash Paradise maskaru!

Rajski volumen trepavica bez nagomilanih slojeva je moguć. Uz malu pomoć L'Oréal Paris Lash Paradise maskare, tvoj pogled neće proći nezapaženo...