Obrnuti ombre: Novi trend u senčenju kose koji je opčinio poznate dame

Ombre je postepeno nijansiranje kose, gde nastaje vidljiva razlika u boji kose, od tamnog korena ka svetlim krajevima. Nastao je u Holivudu kada su glumice između snimanja dva filma, zbog promene imidža, puštale svoju prirodnu boju kose.

Frizeri su se tada dosetili da kosu između izrastka i krajeva iznijansiraju da ne bi izgledala neuredno.

Ovaj trend koji je opčinio poznate dame, prošao je kroz mnoge, nazovimo ih metamorfoze, među kojima je i obrnuti ombre koji se može odnositi na mnoge opcije u nijansiranju kose.

Jedna je da od svetlog korena kosa postepeno prelazi u tamne krajeve, dok je druga opcija nijansiranje kose tankim pramenovima koji stvaraju iluziju prelivanja boje.

Omiljena modna plavuša potamnela je krajeve svoje plave kose, ali i par pramenova u šiškama, a ovaj trik odličan je ako želite da vaša kosa izgleda gušće.

 

Last minute touch ups with @kenpaves and @lorealhair Elnett Hairspray of course!

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Eva Longoria je obrnuti ombre prilagodila, tako što je svoju bujnu kosu iznijansirala, odnosno dala joj dubinu tamnim pramenovima.

Više o: Pet najlepših frizura za novogodišnju noć

Povezane teme: frizura, stil, moda, UltimativniTrendovi, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da se našminkaš za Video Call

Otkrivamo ti u nastavku kako da se našminkaš za Video Call sastanke, koji ti neće samo poboljšati raspoloženje i ulepšati izgled, već će ti i podići s...