One su preduhitrile trendove: Trikovi poznatih dama koji će vam pomoći da budete za korak ispred svih (FOTO)

Nevena Božović je  svojim autfitom na prošlogodišnjoj proslavi rođendana magazina Story najavila popularan trend - čizme iznad kolena, a ništa drugačije nije bilo ni kada su u pitanju šminka i frizura. Negovana duga plava kosa, koju je za ovu priliku razbarušila i svedena šminka koja ističe Neveninu prirodnu lepotu su pravi način i smernica za mlade devojke. Nevena zna da sa šminkom ne treba preterivati, pa ja tako svetle oči naglasila smokey eyes lookom. Ona je i liniju donjeg kapka uokvirila krejonom, što je doprinelo mačkastom pogledu, a kako je naglasila oči, Nevena je na usne nanela nude nijansu ruža.

Još od Merlin Monro i Brižit Bordo, plava kosa se smatra retkim trendom koje, pored prirodnih plavuša, mogu da ponesu samo one dame koje imaju sreće da ovako specifična boja kose pristaje njihovom licu. Jedna od takvih srećnica je i Nataša Bekvalac, čija plava kosa uvek ima savršen ton koji ističe njene lepe crte lica. Uvek zdrava i negovana kosa omogućava Nataši da njena frizura uvek bude prefektna, a pevačica je početkom oktobra ponela visoku punđu i ravne šiške. Čini se da je sofistivirana Novosađanka pretekla ne samo prolećni trend, već i Kajli Džener koja je u svetu popularisala upravo ovakvu frizuru! Visoko podignuta kosa i glamurozna haljina dubokog dekoltea iziskuju svednu šminku, pa se Nataša odlučila da istakne jagodice uz pomoć bronzera i rumenila, kao i diskretnog highlightera.

                                                                                                                                                                                                 foto : Story

Goca Tržan je prošetela crvenim tepihom u jednostavnoj haljini prekrivenoj crnim perlicama. Na ovakvo glam izdanje  Goca je dodala takozvani smokey eyes i crveni karmin i na taj način nagovestila prolećno beauty pravilo koje glasi: Nema pravila! Ekseprimentišite i igrajte se, kršite pravila i spajajte nespojivo baš kao Goca Tržan koja odlično zna da trendovi uvek prihvataju smele i drugačije. Naravno, povedite računa da nijansa crvenog karmina odgovara vašem tenu.

                                                                                                                                                                                                   foto : Story

Povezane teme: šminka, ajlajner, karmin, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Mnoge devojke zaziru od bele boje i retko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...