Originalni makeup pokloni za Novu godinu

Zašto bi čekala velike gužve i poslednji momenat za kupovinu poklona za Novu godinu za svoje najdraže? Stavi do znanja najvoljenijima koliko misliš na njih i koliko ti je stalo da dobiju neobičan i originalan poklon, za razliku od standardnih i uobičajenih koji brzo izblede iz sećanja.

 

Ako si poklanjala raznovrsne makeup proizvode koji ti prvi padnu pod ruku i ako ti je ponestalo ideja za poklon, zamisli koliko bi ih oduševilo nešto drugačije i jedinstveno. Približi im neki drugi svet, intenzivnije boje, nešto neobično i na prvi pogled nadrealno. Ohrabri ih da promene svoj stil šminkanja, uz pomoć baš tvog poklona.

Kreativnost koja inspiriše

Kreativni umetnici su oni čija nas mašta oduševljava i inspiriše, pa je tako i ova umetnica i ilustrator, Natasha Lillipore u saradnji sa NYX kozmetičkom kućom kreirala Sugar Trip kolekciju koja inspiriše. Njen rad prošaran je snovima, svemirom, ljubavlju i misterijom prirode, pa su i boje koje je koristila za kolekciju neverovatne i nadrealne. Ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Oboji jesen i zimu što pristiže ovim poklonima za Novu godinu

Misli ove umetnice su šarene i raznolike, baš kao i Limited Edition Shadow, paleta senki. One će obojiti sive i tmurne jesenje dane koji polako prolaze, a belu zimu ulepšaće sa 12 električnih tonova sa različitim finišima.

Originalni makeup pokloni za Novu godinu

Kada pomisliš na boje, verovatno ti ni na pamet nisu pali slatkiši, bombone i lizalice. One odišu šarenilom i neobičnim bojama. I odrasli i deca uživaju u njima, a nekoga su inspirisale i na neobičan umetnički stil pa su tako i svetle i sjajne boje lizalice bile sjajna inspiracija za ovu kolekciju, a naročito za Sugar Trip Squad Highlighting, paletu hajlajtera.

Originalni makeup pokloni za Novu godinu

Toliko u poslednje vreme i makeup svet i modna scena insistiraju na svedenim i zemljanim tonovima, da su boje postale retro motiv. Zašto bi to bilo tako? Vrati boje u svoju svakodnevnicu ili oboji nečiju sa ovim sjajnim poklonom za Novu godinu. Boje asociraju i na mladost i na sreću pa će sigurno obradovati one koji vole da uživaju u malim stvarima.

 

Igra svetlosti sa šljokicama nikada nije bila ovoliko trendy. Treperenje šljokica, sjaj i blistavi odsjaj ponovo su na licima poznatih. Podseti svoje najdraže i uz pomoć ovih sjajeva za usne vrati ih u neka lepša i mladalačka vremena.

Šminkanje je umetnost – Pokloni za Novu godinu koji će zadiviti, a ne samo ulepšati

NYX kozmetika je karakteristična po tome što se izdvaja od ostalih kozmetičkih kuća sa drugačijim pristupom prema šminkanju. Za njih je šminkanje umetnost, a ne svakodnevnica, za njih je svaki makeup proizvod tu da zadivi, a ne samo ulepša.

 

Cilj ove kolekcije je da tebe i tvoje najmilije vrati u neka lepša vremena i da probudi detinju radost u njima. Bilo koji proizvod je zasigurno sjajan novogodišnji poklon. Ne oklevaj i podeli ovaj svet umetnosti sa najdražima.

Pročitaj još: Gliter šminka za savršen večernji look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Professional Makeup Sugar Trip Squad Shadow Palette Limited Edition

  • NYX Professional Makeup Sugar Trip Gliter Vault Limited Edition

  • NYX Professional Makeup Sugar Squad Highlighter Palette Limited Edition

Povezane teme: šminka, senke za oči, senčenje lica, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, trend, večernja šminka, dnevna šminka, stil, UltimativniTrendovi, jesen, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina, rumenilo, bronzer, hajlajter, zima, NYX

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...