Ova mlada dama zna sve make up trikove i od danas ih deli sa nama! Upoznajte Dunju Jovanić!

Naša make up zajednica od danas ima nove članove. Predstavljamo ti nove kolumnistkinje koje će od danas deliti sve make up trikove, savete i trendove koje prate i koje same kreiraju.

Dunja Jovanić ima 27 godina i autorka je bloga Fashion Babe.

 

A photo posted by Du Yo (@imfashionbabe) on

 

Blog Fashion Babe je nastao 2012. godine sa fokusom isključivo na modu, ali vremenom počinje osim modom da se bavi i beauty sferom, koja u poslednje vreme preovlađuje kako na njenom blogu, tako i na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Du Yo (@imfashionbabe) on

 

Dunja je oduvek sa svojim drugaricama delila iskustva o raznim proizvodima za lepotu, međutim kada je 2013. godine počelo da bude jako popularno popunjavanje obrva, svi su je pitali kako to radi, koje proizvode koristi i slično i tada se Dunja odlučuje na svoj prvi makeup video. :) 

 

A photo posted by Du Yo (@imfashionbabe) on


Godinu dana kasnije YouTube počinje da bude izuzetno popularan medij u Srbiji i Dunja od tada počinje redovno da postuje videe na svom kanalu. Videi su različitih tema. Od makeup tutorijala, preko beauty trikova i recenzija, pa i do videa o zdravom načinu života i fitness-u.

Dunja se pridružuje našoj make-up zajednici i možete očekivati njene zanimljive tekstove na našem sajtu!

Povezane teme: šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šta se prvo nanosi – korektor ili puder?

Kvalitetan korektor može biti tvoj najbolji saveznik na putu ka fenomenalnom izgledu – ali samo ako znaš kada da ga naneseš...