Ovekovečite vašu strastvenu ljubavnu priču ovim zavodljivim mirisnim parom

Šta za tebe znači savršen par? Usklađenost, međusobno dopunjavanje, sloga, mir, ljubav, strast? Svako od nas ima viziju šta to zapravo znači, a ove zime iz kuće Emporio Armani stiže par mirisa koji je nešto najbliže savršenom skladu.

Zamrznite trenutak kako bi trajao zauvek

Pre tri godine, Emporio Armani predstavio je savršeni par mirisa Stronger With You za njega i Because It’s You za nju, koji su slavili bezuslovnu ljubav i snagu zajedništva. Sada, na Dan zaljubljenih kuća Emporio Armani predstavlja još jedan par mirisa koji će ovekovečiti strastvenu ljubavnu priču – In Love With You Freeze za žene i Stronger With You Freeze za muškarce.

Savršeni miris za nju i njega

Ženski miris In Love With You Freeze odiše cvetno – orijentalnim notama absoluta arapskog jasmina, božura u punom cvatu i đurđevka, koje će te asocirati na žar vedre ljubavi koja je iz dana u dan sve jača. Citrusno-drvenasti muški miris Strong With You Freeze predstavlja dinamičnu energiju muškarca koji živi u sadašnjem trenutku, a notama limete, đumbira i mandarine, tvoj muškarac privući će svu pažnju na sebe.

Pakovanje koje će te oboriti s nogu

Oba parfema upakovana su tako da ne samo što se savršeno dopunjuju mirisno, već i izgledaju kao pravi par. Obe bočice su dizajnirane uz matirani sloj stakla koji odgovara zamrznutoj svežini novih mirisa. Čiste i jednostavne linije odišu elegancijom, stilom i zavodljivošću.

Zajedno smo jači – Nicholas Hoult i Alice Pagani

Za ovaj par, Emporio Armani odabrao je zaštitna lica koja se savršeno slažu sa mirisima. U pitanju su poznati engleski glumac Nikolas Hoult i njegova italijanska koleginica Alis Pagani. Nikolas je svetsku slavu stekao još u detinjstvu ulogom u filmu “Sve o dečaku”, a danas je zvezda blokbastera “Pobesneli Maks” i “X-Men”. Alis je karijeru započela relativno skoro, ali joj je serija “Baby” koja se emituje na Netflix-u donela globalnu popularnost. Šarmantni i savršeno skladni, Nikolas i Alis zaista su doneli nešto specijalno ovim mirisima

Dan zaljubljenih

Pošto je Dan zaljubljenih, sigurno i ti već razmišljaš kako da obraduješ svoju jaču polovinu. Novi Emporio Armani Stronger With You Freeze miris je odličan izbor! A ako si ove godine sama za Dan zaljubljenih ili prosto želiš sebi da ugodiš, pokloni sebi miris In Love With You Freeze.

Pročitaj još: Kako da se našminkaš ako imaš izrazito svetao ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Emporio Armani Stronger With You Freeze

    Poručite odmah
  • Emporio Armani In Love With You Freeze

    Poručite odmah

Povezane teme: parfem, stil, Giorgio Armani, Dan zaljubljenih

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da izabereš svoj makeup look za sezonu popularnih festivala

Leto je vreme za popularne muzičke festivale, otkivamo koji makeup look da izabereš da budeš primećena i u trendu ...