Ovo je ruž za usne koji se neće preslikati na zaštitnu masku

Nekada smo na visokim letnjim temperaturama izbegavajući da koristimo veći broj makeup proizvoda svu pažnju poklanjali usnama i ulepšavali ih pomoću ruževa koji su u stanju da momentalno izmene ceo izgled. Međutim, sada zbog nošenja zaštitine maske mnogi smatraju da treba da ga se odreknu. Ako si i ti među njima, uverićemo te da je takav način razmišljanja pogrešan i otkriti ti koji ruž za usne će, ne samo odoleti tvojoj zaštitnoj maski bez ostavljanja tragova na njoj, već i zadržati svoju intenzivnu boju i postojanost tokom skoro čitavog dana.

Simbol lepote kojeg se ne odričemo

Ruževi su kroz istoriju smatrani simbolom lepote, kojim su žene ulepšavale usne, isticale osmehe i govorile sa samopouzdanjem. To se ni danas nije promenilo, oni i dalje donose osećaj glamura, elegancije, ženstvenosti i neodoljivosti. Najbolje od svega je što su tehnologije kreiranja ruževa za usne sve naprednije, a najveće inovacije ostvarene su na polju razvoja tečnih mat karmina.

Super Stay Matte Ink ruž

Ovaj mat tečni ruž predstavlja ruž sa mat finišom, koji se lako nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Ukoliko bi morali da navedemo najbolji dugotrajni ruž za usne definitivno nam na pamet prvo pada Superstay ruž. Samo jedno nanošenje ovog ruža je dovoljno da bi boja na usnama bila postojana tokom skoro čitavog dana. Da, to znači da će on opstati i pod zaštitinom maskom!

 

Maybelline Superstay Matte Ink sadrži visoku koncentraciju pigmenata, koji mu pružaju intenzivnu boju, postojanu do 16 sati. Formula ovog ruža sa mat finišom, izuzetno lako se nanosi zahvaljući preciznom aplikatoru u obliku strele i to samo u jednom potezu, a zadžava isključivo na tvojim usnama, a ne na maski.

Ne izbegavaj jarke nijanse

Ukoliko misliš da ruževi za usne koje nosiš pod maskom ne mogu biti jarkih nijansi, kako se ne bi preslikali na tkaninu, onda je sigurno da još uvek nisi isprobala ovaj ruž. Usudi se i isprobaj moćne nijanse Superstay Matte Ink tečnih ruževa koji ne ostavljaju tragove, već samo besprekorni mat finiš, bes osećaja težine i lepljivosti na usnama, već sa osećajem prijatnosti i mekoće na njima.

U raskošnom izboru nijansi Superstay ruževa, lako ćeš pronaći onaj koji odgovara baš tvom karakteru, bilo da je to neprikosnoveni crveni ruž za usne u nijansi Maybelline Pioneer ili neku tebi primamljiviju nijansu, poput dubokih burgundy, jarkih pink i crvenih, pa sve do neutralnijih ružičastih i nude nijansi.

Naravno, kao i uvek - svi ovi ruževi su ti dostupni i online klikom na sliku proizvoda ispod teksta.

Da li ti nosiš ruž za usne pod maskom? Podeli sa nama svoje mišljenje o ovoj temi u komentarima!

Pročitaj još: Otkrij koji je pravi proizvod za definisanje tvojih obrva

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 50 Voyager

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 40 Believer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 10 Dreamer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 25 Heroine

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 180 Revolutionary

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 170 Initiator

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 120 Artist

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, trend, večernja šminka, dnevna šminka, iscrtavanje usana, Maybelline New York, Superstay Matte Ink

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira da li su ti usne prirodno tanke pa želiš da ih dodatno istakneš, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći da brzo i lako dobiješ pune usne, ...