Paris Fashion Week: Backstage beauty inspiracija

Pariska nedelja mode nije samo najprestižniji svetski modni događaj koji diktira trendove za odeću i obuću. Naime, velika je verovatnoća da će make-up lookovi sa modnih pista ući i u naše svakodnevne rituale šminkanja.

Evo nekoliko najupečatljivijih trendova koje, verujemo, jedva čekate da isprobate.

Džon GalijanoTrend identične nijanse ruža, rumenila i senke za oči je u bekstejdžu svoje revije najavio niko drugi do kontroverzni britanski dizajner. Na vama je da izaberete da li želite da primenite tehniku „2 u 1“ i nanesete rumenilo i na kapke ili da koristite više make-up proizvoda.

Vanesa SjuardHajde da se zadržimo kod ponavljanja iste nijanse na različitim delovima lica i da vam predstavimo smelu kombinaciju crvenih mat usana i istobojnih kapaka. Ovim lookom ćete sigurno privući mnogobrojne poglede, a ukoliko se odlučite za L’Oreal Paris Lip Paint Matte tečni ruž u nijansi 204 Red Actually, vaše usne će definitivno biti u centru pažnje.

KenzoU Kenzo svetu je sve inovativno i moguće pa se tako crna eyeliner linija našla ispod oka umesto uz trepavice na kapcima. Ova varijanta se preporučuje onima koji žele da eksperimentišu sa šminkom, a ceo look je upotpunjen konstrastno svetlom senkom i jarko crvenim jagodicama.

Pročitaj više: Kako da izabereš pravi korektor za sebe

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Ambers

  Poručite odmah
 • L’Oréal Paris Color Riche Quad E5 Velours Noir

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Super Liner Ultra Precision

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, ajlajner, karmin, ruž, trend, rumenilo, crveni ruž, crveni karmin, paris fashion week

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da stilizuješ obrve na tri jednostavna načina

Kada su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako da postigneš ovaj trend bez puno muke kod svoje kuće...