Penelope Kruz za Lancôme: tri nova proizvoda za grandiozan pogled

Ajlajner je proslavila filmska industrija i zahvaljujući njemu pamtimo neke od najprodornijih pogleda. Zaštitni je znak u svetu kinematografije i modne fotografije, pa predstavlja ultimativni ‘kec u rukavu’ žena u želji da istaknu svoju lepotu. Moderniji je nego ikada i može se nositi po želji – kao čiste grafičke linije koje se protežu preko kapka ili pak suptilnije i delikatnije pri korenu trepavica. 

Iskosi, nanesi i kreiraj! 

Lancôme još jednom pomera granice i predstavlja Grandiôse Liner, revolucionarni tuš za oči inspirisan tehnikama koje koriste vizažisti: zakrivljenost četkice pod određenim uglom omogućava bolju fleksibilnost i kreativnost, a time i lepše oči.

Ovo čudo tehnologije uključuje osovinu koja omogućava zakrivljenost drške za 35 stepeni i dosad neviđenu fleksibilnost pri nanošenju. Nova gusta, neprovidna i potpuno mat formula intenzivira pogled i kreira vrlo smele linije i sofisticirani finiš.

 

Novi klasik za neverovatan volumen trepavica

Prva tajna volumena krije se u velikoj količini elastomera u četkici. Brojne čekinje raspoređene u izmjeničnim redovima osiguravaju bolje odvajanje trepavica kod svakog poteza četkice te ujednačenije nanošenje. Zahvaljujući velikom kapacitetu, obuhvaćaju sve trepavice odjednom i nanose optimalnu količinu maskare za izniman volumen.

Nova maskara Grandiôse Extrême trepavicama daje maksimalni volumen i savršeno nadopunjava ‘Grandiôse’ izgled. Inovativna formula reinterpretira koncept postojanog volumena zahvaljujući dršci u obliku labuđeg vrata ('Swan-Neck) koja sama navodi ruku na nanošenje uz korijen trepavica, odnosno uz njihovu liniju. Trepavice su prekrasno zaobljene prema van, izdužene i volumizirane, a rezultat je iznimno profinjen i zavodljiv izgled.

Prva tajna volumena krije se u velikoj količini elastomera u četkici. Brojne čekinje raspoređene u izmeničnim redovima osiguravaju bolje odvajanje trepavica kod svakog poteza četkice i ujednačenije nanošenje. Zahvaljujući velikom kapacitetu, obuhvataju sve trepavice odjednom i nanose optimalnu količinu maskare za bogat volumen.

Grandiôse Extrême je moderna i prefinjena maskara u crnoj mat bočici koja i sama najavljuje da je je reč o make-up proizvodu dosad neviđenog intenziteta.

Finalni doprinos grandioznom izgledu

Sourcils Styler završni je dodir.

Za potpuni učinak, važno je naglasiti prirodnu lepotu obrva što često nije jednostavno. Lancôme zato predstavlja novu inovaciju inspirisanu proizvodima za styling kose za besprekornu lepotu obrva.

Maskara za obrve sa svojom elastomernom četkicom i čekinjama omogućava oblikovanje obrva bez nanošenja boje na kožu. Formula sadrži istu vrstu geliranja kao i proizvodi za styling kose, te na taj način omogućava lepe i postojane obrve, čak do 14 sati.

Maskaru za obrve Sourcils Styler naći ćete u dve nijanse: blond i châtain.

 

Photo: Penélope Cruz pozira pred objektivom Aleksija Lubomirskija, za Lancôme

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Grandiôse Liner Lancôme

  • Grandiôse Extreme Lancôme

Povezane teme: maskara, ajlajner, oči, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati šminku za svetao ten

To što imate svetao ten nije prepreka – naprotiv, možete pretvoriti boju svoje kože u svoj najveći adut tako što ćete odabrati prave makeup proizvode...