Pet najlepših frizura za novogodišnju noć

1.Afro lokne za ludu noć


Ukoliko smatrate da je ova frizura rezervisana samo za hrabre i da nije za svaki dan, a želele ste da je ponesete, Nova godina je idealna prilika za to.

Devojke koje imaju dugu i gustu kosu imaće pravu afro frizuru i izgledaće potpuno šik, a devojke koje imaju ređu kosu imaće priliku da dobiju na volumenu jer je ova frizura idealna za to.

Za ovu frizuru vam nije potrebno mnogo vremena, malo pene za kosu, fen za difuzerom i spremne ste.

2.Romantična punđa sa pletenicom

 

Za one devojke koje više vole malo svedeniji izgled i podignutu kosu, punđe su odličan pogodak. Ipak, da to ne bi bila samo obična punđa, ukrasite je pletenicom koja će vašoj novogodišnjoj frizuri dati dozu elegancije i notu romantike.

3.Neobaveze lokne
Ako imate dugu kosu a bez ideja ste šta da uradite sa njom, lokne su uvek dobro rešenje. Da ne biste razmišljale da li ćete tokom cele noći imati savršenu frizuru i kako se ne bi pokvarile tokom večeri, najbolje rešenje za to su neobavezene lokne.

Opuštena, blago uvijena kosa izgledaće odlično ako uz sve to dodate i neki ukras u duhu lude noći, ili je pak ukrasite nekom pletenicom, ili sa njih nekoliko.

4.Mašna u kosi


Ako ipak volite da budete za novogodišnju noć elegantne ali ipak u isto vreme i šik i trendi, mašna u kosi, napravljena od vase kose, je pun pogodak.

Ono što je dobro kod ove frizure jeste da se brzo i lako pravi, a sve oči će biti uprte u vas i vašu originalnu frizuru.

5.Glamur starog Holivuda – velike lokne
Pročitaj više: Vratite život svojoj kosi 

Povezane teme: frizura, stil, iskopiraj izgled, novogodišnji look, zimski trendovi

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup na zavodljiv način: Lancôme x Chiara Ferragni

Ako si ikada priželjkivala da tvoj makeup stil odražava zavodljivost, inspiraciju i zabavu, dok se suočavaš sa svojim dnevnim obavezama i ispunjavaš z...