Postojani ruževi intenzivnih nijansi i satin finiša

Jedan od glavnih razloga što rado koristimo tradicionalne mat ruževe su nihova postojanost i odlična pigmentovanost. Međutim, oni često isušuju usne i stvaraju osećaj težine na njima, pa zbog toga usne pre njihovog nanošenja moramo dodatno hidrirati. Ovo je i više nego dovoljan razlog da isprobaš hidratantne postojane ruževe za usne satin finiša, koji su veoma pigmentovani i koje će ti pružiti intenzivnu boju.

NYX Professional Makeup Shout Loud

Zavolećeš NYX Professional Makeup Shout Loud hidratantni ruž za usne visokopigmentovane formule i luksuznog satin finiša. Njegova intenzivna boja, postojanost, širok izbor nijansi, jednostavno nanošenje i prijatan osećaj na usnama, samo su neki od razloga zbog kojih će Shout Loud postati tvoj omiljeni ruž za usne ovoga leta!

Intenzivna boja u jednom potezu

Formula Shout Loud ruža za usne pruža bogatu boju već prilikom nanošenja prvog sloja. Nijanse ovih ruževa izgledaju isto bez obzira na boju tvojih usana. Sigurni smo da ćeš među 24 bogatih nijansi koje možeš da nađeš u prodaji, pronaći onaj pravi za sebe.

Shout Loud ruževi su dugotrajni i ne moraš da brineš o postojanosti. Formula sadrži prajmer i čini ruževe postojanim i dugotrajnim, dok na usnama ostaje lagan osećaj.

Hidrirane usne

Pomoću Shout Loud ruža za usne zaboravićeš na hidriranje usana pre nanošenja karmina. Obogaćen ekstraktima manga i šea puterom, učiniće usne hidriranim, a boja se na njima neće skupljati i slepljivati, ostavljajući ti prijatan osećaj bez težine na usnama.

Postojani ruževi intenzivnih nijansi i satin finiša

Lak odabir nijanse i nanošenje ruža

Ukoliko ti se dešavalo da ti nijansa ruža koja ti se dopala na policama drogerije, izgleda potpuno drugačije kada je testiraš na svojoj koži, onda će to biti još jedan od razloga zbog kojih ćeš voleti ovaj Shout Loud ruž za usne.

Ona boja koju vidiš je boja koju ćeš dobiti na svojim usnama, zbog njegove ultra pigmentovane formule. Tako je lako odabrati nijansu ovog ruža!

Postojani ruževi intenzivnih nijansi i satin finiša

Nanošenje ovog ruža za usne je izuzetno jednostavno zahvaljujući njegovom specifičnom obliku, koji će ti omogućiti lako isticanje oblika usana i nanošenje bogate boje na njih, a usne će zahvaljujući satenskom finišu ovog ruža izgledati još punije i lepše.

Obraduj nekoga i obradovaćeš i sebe!

Posle svega što si saznala o ovim hidratantnim i intenzivnim ruževima sa satin finišom, sigurno si poželela jedan za sebe, ali i da sa jednim od njih i obraduješ svoju sestru, mamu, tetku ili drugaricu. Ukoliko kupiš ili poručiš online klikom na sliku proizvoda ispod teksta, ova dva ruža za usne, očekuje te i sjajan letnji neseser za šminku za samo 1 dinar i sve to zahvaljujući sjajnoj NYX Professional akciji o kojoj možeš više da se informišeš klikom na ovaj link: Poklon neseser

Da li ćeš isprobati ovaj lagani intenzivni ruž? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Baking tehnika šminkanja je ponovo u trendu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Shout Loud 21s

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Red Haute

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud The Best

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Cherry Charm

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Everyone Lies

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Love Is A Drug

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Dirty Talk

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Cali

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Desert Rose

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Chic

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Into The Night

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Silk

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, usne, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka, moda, mat usne, NYX, Shout Loud

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...