Poznate dame su je ovako ponele: Plava boja dominira ovog leta

Za ovu božanstvenu boju najčešće se opredeljuju plavuše, kako bi ima istakla svetliji ten i kosu, ali plava boja podjenako dobro stoji i crnkama i brinetama.

Glumica Jelisaveta Orašanin obožava plavu boju, sudeći po njenim izdanjima, pa se mnogo puta ove godine za one super elegantne prilike oblačila u plave tonove, ali je našla prave letnje haljinice u ovoj svetloj nijansi. Svoje izuzetno vitko telo lepa brineta upakovala je u preslatku letnju svetlo plavu haljinicu, koja je glumici odlično stajala i još više najglasila njen negovan svetli ten.

Nešto elegantniji, večernji outfit sa potpisom dizajnerke Ines Janković, uz lepršavu bluzu odlično jo je stajao. Kosu je podigla u romantičnu punđu, kako bi joj lice još više došlo do izražaja.

 

Popularna pevačica Jelena Rozga celog života ima svetlo plavu kosu, i neretko se odlučuje za svetle kombinacije. Tako se ovoga puta opredelila za kraljevsko plavu haljinu do kolena. Osim što joj stoji kao salivena, boja joj je istakla svetle oči, i put.

 

Brineta koja isto voli plavu boju i često je možemo videti u plavim tonovima je glumica, novopečena mlada, Tamara Dragičević. Ona je odabrala tamno plavu dugu haljinu sa roze i svetlo plavim ružama. Sve pohvale  za model haljine, ali i za boju.

 

Novosadska barbika Nataša Bekvalac evidnetno voli ovu boju. Za jednu posebnu priliku odabrala je upravo plavu haljinu. Duga haljina sa velikim šlicevima istakla je seksepil pevačice, a plava boja svetlu kožu i kosu.

 

Za veoma sličan model haljine koji je veoma popularan ovog leta, odlučila se i mlada pevačica Nevena Božović. Duboki prorez sa prednje strane haljine i atraktivnni dezen učinili su da Nevena zablista a plava boja istakla je njen prefinjeni stil.

A odlično izgleda i u indigo odelu mlade dizajnerke Biljane Tipsarević. I odlično je uklopila jarko mat karmin!

 

 Plava boja ove sezone nezaobilazna je i  u šminkanju, a mi ti dajemo plavetnu make-up inspiraciju!

A čije ti se izdanje u plavom više dopada, Jelisavetin urbani glam ili Nevenin romantično zavodljivi stil, glasaj ovde!

Povezane teme: poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Evo kako da nosiš popularne makeup trendove ovog proleća

Svaka prolećna sezona, po pravilu, donosi nove trendove i proizvode za šminkanje koje koristimo za kreiranje novog makeup looka, na radaru je baby pin...