Praznični manikir

Bliže nam se najlepši praznici u godini i vreme kada ukrašavamo stanove, kitimo jelku, palimo lampice, izvlačimo najtoplije trendi džempere sa zimskim motivima. Osim dezena poput pahuljica i irvasa koje nosima na odeći, ovo je i pravo vreme da ove motive preslikamo na nokte.

 

Na internetu su brojni video tutorijali pomoću kojih možete da naučite kkao da na svoji noktima nacrtate praznične motive i da ih uklopite u čitav look.

 


Osim preslatkih motiva koji će podići celu kombinaciju, u decemvbu je dominantna crvena boja laka za nokte. Kao pravi predstavnik klasike, crveni lak se odlično uklapa u svaku odevnu kombinaciju.

 

Šljokice takođe nose duh praznika.  Možete odabrati i zlatni ili srebrni lak sa šljokicama koji treba da nanesete tapkajući četkicom po noktu kako bi se što više šljokica zalepilo za nokat.

 

I dok obično lakiranje noktiju nije komplikovani proces, za praznični manikir vam je potrebno malo više veštine i preciznosti. No, decembar je na vratima, pa imamo puno vremena za vežbu, zar ne? :)

Pročitaj više o: Kao profesionalac: Tajne manikirki koje će vam olakšati negu noktiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maki Mi Happy by Essie

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile

    Poručite odmah
  • Rock On Top by Essie

Registrujte se / Prijavite se