Predstavljamo naš omiljeni miris!

Dugo očekivani miris, Idôle, brenda Lancôme konačno je stigao, a mi smo dobili šansu da ga testiramo.

Kreiran od žena za žene, ovaj miris naglašava važnost praćenja svojih snova, kao i razmišljanja van okvira u težnji da dosegnemo ono za šta smo mislili da je nemoguće. I baš je priča o osnaživanju žena ono što nas je navelo da uronimo u priču o nastanku ovog mirisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Idôle je kreiran u počast inovacijama, a upakovan je u verovatno najtanju bočicu na svetu. Napravljena je od čvrstog i stabilnog stakla, a lako prianja u ruku ili tvoj džep, baš kao mobilni telefon.

Naravno, najvažniji deo je miris, koji smo testirali, i beležili svaku informaciju koja bi ti značila u odluci da kupiš Idôle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

O Idôle mirisu

Proizvedeni sa održivim razvojem na umu, sastojci ovog mirisa pažljivo su odabrani, a zajedno se stapaju u jak ali nežan, lagan, a u isto vreme šarmantan miris koji će ti pristajati u svakom trenutku tvog života.

Prelep spoj jasmina, ruže, chypre akord i kruške navešće te da poželiš da stalno proveravaš zglob ruke kako bi osetila ovaj neodoljivi miris. Sveže note ovog mirisa podsetiće te na čistoću. Idôle ima baš takav miris – kao smiraj. Ruža, s druge strane će učiniti da se osećaš nežno i ženstveno. Nije u pitanju samo jedna ruža, već kombinacija 4 različite vrste ruže koje su ekstraktovane uz pomoć 3 procesa. A tu je i jasmin, za koji sigurno već znaš da je sastojak koji obožavaju i muškarci i žene širom sveta, a koji je svaku prostoriju ispunio sofisticiranošću, toplinom i pozitivnom atmosferom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Naš test

Testirale smo ovaj miris tako što smo ga nanosile svaki dan, nedelju dana. Nanele bismo ga oko osam ujutru, pre nego što krenemo ka kancelariji, a sve do dva popodne, Idôle je imao izuzetno jak miris, ostavljajući nežan i misteriozan trag za sobom. Kasnije u toku dana, od tri popodne, pa do šest, miris se transformisao u bogatu i puderastu notu ruže, a na kraju dana, oko devet uveče, jasmin se još uvek osećao na koži.

Ono što nas je najviše oduševilo jeste to što je miris veoma ženstven i kao da je pravljen za žensku kožu. Sve članice tima koje su isprobale parfem, primile su mnoštvo komplimenata i od muškaraca i od žena. Svuda gde smo se pojavile, privlačile smo pažnju mirisom – na poslu, u teretani, čak i samo hodajući ulicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Nakon našeg sedmodnevnog testa, toplo ti preporučujemo ovaj parfem. Ovaj parfem je već dostupan u većim parfimerijama u državi, a za one nestrpljive je samo „one click away“.

Pročitaj još: Lancôme je zvanično predstavio novi parfem, Idôle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Poručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Poručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Poručite odmah
  • Lancôme Idôle Mask

Povezane teme: parfem, trend, jesen, Lancome, Zendaya, Lancome Idole

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!

Proces oblikovanja i popunjavanja obrva sada je mnogo pojednostavljen. Na radost nas neprofesionalaca, danas postoji mnogo dobrih makeup proizvoda koj...