Predstavljamo naš omiljeni miris!

Dugo očekivani miris, Idôle, brenda Lancôme konačno je stigao, a mi smo dobili šansu da ga testiramo.

Kreiran od žena za žene, ovaj miris naglašava važnost praćenja svojih snova, kao i razmišljanja van okvira u težnji da dosegnemo ono za šta smo mislili da je nemoguće. I baš je priča o osnaživanju žena ono što nas je navelo da uronimo u priču o nastanku ovog mirisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Idôle je kreiran u počast inovacijama, a upakovan je u verovatno najtanju bočicu na svetu. Napravljena je od čvrstog i stabilnog stakla, a lako prianja u ruku ili tvoj džep, baš kao mobilni telefon.

Naravno, najvažniji deo je miris, koji smo testirali, i beležili svaku informaciju koja bi ti značila u odluci da kupiš Idôle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

O Idôle mirisu

Proizvedeni sa održivim razvojem na umu, sastojci ovog mirisa pažljivo su odabrani, a zajedno se stapaju u jak ali nežan, lagan, a u isto vreme šarmantan miris koji će ti pristajati u svakom trenutku tvog života.

Prelep spoj jasmina, ruže, chypre akord i kruške navešće te da poželiš da stalno proveravaš zglob ruke kako bi osetila ovaj neodoljivi miris. Sveže note ovog mirisa podsetiće te na čistoću. Idôle ima baš takav miris – kao smiraj. Ruža, s druge strane će učiniti da se osećaš nežno i ženstveno. Nije u pitanju samo jedna ruža, već kombinacija 4 različite vrste ruže koje su ekstraktovane uz pomoć 3 procesa. A tu je i jasmin, za koji sigurno već znaš da je sastojak koji obožavaju i muškarci i žene širom sveta, a koji je svaku prostoriju ispunio sofisticiranošću, toplinom i pozitivnom atmosferom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Naš test

Testirale smo ovaj miris tako što smo ga nanosile svaki dan, nedelju dana. Nanele bismo ga oko osam ujutru, pre nego što krenemo ka kancelariji, a sve do dva popodne, Idôle je imao izuzetno jak miris, ostavljajući nežan i misteriozan trag za sobom. Kasnije u toku dana, od tri popodne, pa do šest, miris se transformisao u bogatu i puderastu notu ruže, a na kraju dana, oko devet uveče, jasmin se još uvek osećao na koži.

Ono što nas je najviše oduševilo jeste to što je miris veoma ženstven i kao da je pravljen za žensku kožu. Sve članice tima koje su isprobale parfem, primile su mnoštvo komplimenata i od muškaraca i od žena. Svuda gde smo se pojavile, privlačile smo pažnju mirisom – na poslu, u teretani, čak i samo hodajući ulicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Nakon našeg sedmodnevnog testa, toplo ti preporučujemo ovaj parfem. Ovaj parfem je već dostupan u većim parfimerijama u državi, a za one nestrpljive je samo „one click away“.

Pročitaj još: Lancôme je zvanično predstavio novi parfem, Idôle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Poručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Poručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Poručite odmah
  • Lancôme Idôle Mask

Povezane teme: parfem, trend, jesen, Lancome, Zendaya, Lancome Idole

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...