Preuzmi potpunu kontrolu nad pokrivnom moći svog tečnog pudera!

Osećaj da naša koža „diše“ oduvek je bio neprocenjiv, ali danas, u doba pandemije, kada su zaštitne maske na vrhuncu svoje slave kao neizostavni deo našeg svakodnevnog funkcionisanja, čini se još nedostižnijim. Lagani osećaj na koži krajnji je cilj koji imamo na umu pri izboru svih proizvoda koji dolaze u dodir sa našim licem, od proizvoda za negu kože, sve do pudera.

Ono što je, nesumnjivo, oduvek bio izazov za svakog od nas jeste pronalazak tog savršenog pudera, lagane teksture, idealnog za naš tip kože i nijanse koja u potpunosti odgovara našem tenu.

Tečni puder koji odgovara našim potrebama ne samo da postoji, već i možemo preuzeti potpunu kontrolu i sami dozirati njegovu pokrivnu moć! I sve to – u skladu sa svojim, i samo svojim, raspoloženjem.

Da li ćeš nadograditi pokrivnu moć svog tečnog pudera? Izbor je na tebi.

Kako dan odmiče, naše raspoloženje, energija, pa i pokrivna moć našeg pudera, nažalost, blede zajedno s njim. Još jedna od zabluda jeste da smo svakim dodatnim apliciranjem pudera „za nijansu“ udaljenije od svoje prirodne nijanse tena, stoga neki od nas u potpunosti i izbegavaju apliciranje veće količine ili dodavanje dodatnog sloja pudera.

Neretko, mirimo se sa činjenicom da pokrivna moć našeg pudera jenjava i da njegova postojanost nije nešto na šta možemo da utičemo i učinimo dugotrajnijim. Uz to, mišljenja smo da nije moguće da sami doziramo njegovu pokrivnu moć, a da pritom izbegnemo osećaj „težine“ na licu, kao i osećaj da sprečavamo svoju kožu da diše.

Ali NYX Professional Makeup dokazao je da ovo, ipak, nije činjenično stanje i da mi sami itekako možemo imati uticaj!

Odabir je na dohvat ruke

Zahvaljujući Total Control Pro Drop Foundation puderu, izbor leži u tvojim rukama, a nikada ga nije bilo jednostavnije napraviti! Glavnu reč, od sada, vodiš isključivo ti, a Total Control Pro Drop Foundation tečni puder tu je da se bespogovorno povinuje svakoj tvojoj želji i izađe u susret tvojim kriterijumima.

Ako si u potrazi sa puderom koji je postojan, koji će te pratiti kroz čitav dan baš u onom sloju u kom je  nanet ujutru? Total Control Pro Drop Foundation pruža postojanost od 12h* i dolazi uz profesionalnu kapaljku kojom možeš dozirati željeni broj kapljica pudera odnosno željenu pokrivnu moć. Osim što je lagana i dozira perfektno, kapaljkom ćeš rukovati bez ikakvih poteškoća, bilo gde da se nalaziš. Stoga, jedna stavka manje na listi stvari o kojima bi trebalo da brineš!

Slaba, srednja ili potpuna pokrivenost? Ti odlučuješ!

Sada kada je pitanje postojanosti rešeno, ostaje dilema da li ćeš, i na koji način, uspeti da se izboriš sa neujednačenim tenom koji je, često, rezultat ponovnog apliciranja pudera u toku dana. NYX Professional Makeup priskače u pomoć da i ovo odgonetne!

Ne, nećeš morati da brineš o neujednačenom tenu i potpunoj pokrivenosti nesavršenosti na svom licu. Uz Total Control Pro Drop Foundation isključivo ti imas kontrolu nad nivoom pokrivne moći! Bilo da je tvoj izbor slaba, srednja ili potpuna pokrivenost, postići ćeš je lako i jednostavno i s užitkom.

Formula je jednostavna – više kapljica znači veću pokrivenost. 2-3 kapljice za prozračan izgled, 3-4 kapljice za slabiju pokrivenost ili 4+ kapljice za potpunu pokrivenost, izbor je samo na tebi!

Kada u svoje ruke uzmeš profesionalnu kapaljku koja je deo Total Control Pro Drop Foundation pudera, preuzimaš potpunu kontrolu i sama odlučuješ u kom smeru ćeš odvesti svoj savršeni make up look, kao i koja pokrivna moć će učiniti tvoj ten blistavim. Sada si u mogućnosti da sama doziraš kapljice, u zavisnosti od toga koji nivo pokrivenosti želiš da dostigneš.

Za dnevni look, možeš staviti 2-3 kapljice, a za noćni 4-5 kapljica i dobiti potpunu pokrivnu moć. Za koju god priliku, Total Control Pro Drop tečni puder se prilagođava tvojim potrebama svaki dan!

Savršeno ujednačen ten kao glavni adut

Krajnji rezultat? „Personalizovan“ ten i makeup look bez efekta ’’maske’’, koji će te pratiti kroz ceo dan, a savršeno ujednačen ten i prirodan izgleda kože postaće tvoj zaštitni znak. Lagana tekstura Total Control Pro Drop Foundation pudera omogućiće tvojoj koži da diše, pružajući joj prirodan izgled.

Vreme je da preuzmeš kontrolu i dostigneš svoj željeni stepen pokrivenosti!

*Potrošački test, 163 osobe

Pročitaj još: Retinol: Upoznaj super zvezdu noćne skincare rutine!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Vanilla

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Medium Olive

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Natural

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Buff

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Classic Tan

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, trend, dnevna šminka, dnevna rutina, baza, NYX, NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš svoju kožu tokom zime?

Većina ljudi zimi izbegava da na svoju kožu nanosi kreme sa saštitinim faktorom tokom hladnih dana, ali verujte nam na reč, radite pogrešnu stvar...