Prirodan izgled uz svedene boje! Inspiracija: Ivana Španović

Iako je veoma atraktivna, mnoge naše poznate dame večernju šminku ostavljaju za posebne prilike. Ivana Španović, prelepa atletičarka koja je stekla popularnost svojim mnogobrojnim uspesima, ali i atraktivnim izgledom, je jedna od njih.  Ova lepa sportistikinja izgleda savršeno u svakoj prilici, a njena make up rutina je definitivno nešto što ovog leta ne smemo zaobići. Tajna prirodnog izgleda se može svesti na nekoliko kozmetičkih proizvoda bez kojih je prirodan izgled nezamisliv.

1.     Dobra podloga i konturisanje

Bilo da koristite BB kremu ili tečni i puder, podloga na koju ćete naneti ostale make-up proizvode mora biti besprekorna.  Ukoliko ste zadovoljni svojim  tenom i nemate problema sa kožom lica, poput Ivane Španović, dovoljno je i blago konturisanje.

2.     Rumenilo

Sasvim malo rumenila u nekoj svežoj nijansi će istaći vaš prirodan ten i dati mu svežinu. Ivana Španović zna pravu meru koja uokviri njeno lice i istakne njene jagodice

 

3.     Maskara

Dobra maskara će odlično istaći vaše oči i blago ih naglasiti, što je savršen izbor za postizanje prirodnog izgleda. Sasvim malo maskare je dovoljno da vašem izgledu podari naglašen, a prirodan izgled.

 

4.     Olovka za obrve

Uz olovku za obrve vaš izgled će dobiti savršenu završnicu.  Olovka za obrve je odličan odabir za postizanje prirodnog izgleda jer će vašim obrvama pružiti punoću, ali i savršen oblk. Ipak, Ivana ovaj kozmetički preparat koristi u umerenim količinama i po potrebi.

5. Usne

Za dan birajte balzame za usne u boji, a za veče  nude mat ili kremaste karmine.

 

A ako povremeno poželite malo više pažnje, dobar crveni karmin postaraće se da to i dobijete.

 

Photo: Luka Šarac, Story Press; Instagram

Povezane teme: šminka, maskara, konturisanje, poznati, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

CC krema ili BB krema, pitanje je sad!

Pravo je vreme da obnoviš torbicu za šminkanje i osvežiš je proizvodima prilagođenim sunčanom periodu, bila to BB krema ili CC krema. A mi ti okrivamo...