Probali smo tečni puder koji može sve: prkosi vodi, razmazivanju i znoju!

Verujemo da i ti, kao i mi, želiš da kada ujutru naneseš svoj makeup, ta šminka ostane postojana tokom celog dana. A isto tako, verujemo i da ne voliš osećaj težine koji može pružiti tečni puder sa visokom pokrivnom moći. Deluje možda kao da tražimo nemoguće, zar ne? Kada se u tu formulu umešaju i vreli letnji dani, koji nam vrebaju iza ugla, ili zaštitna maska koja je svakako i dalje neophodna, važna i prisutna u našoj svakodnevnici, čini nam se nerealnim da nam šminka opstane tokom celog dana. Sa druge strane, par kapljica kiše sigurno će se provući s vremena na vreme, predstavljajući još jedan faktor koji može uticati na naš makeup i besprekoran izgled tena.

Dugotrajna pokrivenost za aktivnu ženu

Nešto čemu, zasigurno, svaka od nas teži jeste osećaj lagodnosti i uverenje da naša koža, iako našminkana, diše kroz ceo dan. Zapušene pore nikada nisu bile u trendu, ali dostići ovaj nivo lagodnosti svakako predstavlja izazov za svaku urbanu ženu koja je konstantno u pokretu, u užurbanom gradu koji ne spava, suočena sa još užurbanijim okolnostima i obavezama. Želimo da kroz svoj dan idemo laganim korakom, sve vreme znajući da je podloga koju smo sa puno pažnje nanele ujutru postojana i otporna na sve vremenske uslove i spoljašnje uticaje u toku dana.

Probali smo tečni puder koji može sve: prkosi vodi, razmazivanju i znoju!

Tečni puder i zaštitna maska mogu biti prijatelji

Zaštitne maske za lice su apsolutno, bez pogovora, neophodne i veoma važan deo naših života danas. Ali isto tako, ne treba da pravimo kompromise tamo gde ne moramo. Na primer, imati istovremeno besprekornu pokrivenost koja ostaje na mestu tokom celog dana i ne razmišljati da li će se tečni puder u flekama skidati sa lica jer više puta dnevno skidamo i stavljamo zaštitnu masku, je moguće. Nema potrebe da biramo jedno ili drugo, kada je jedno neophodno zbog zaštite zdravlja, a drugo nešto što nas čini samouverenim, želimo oba. Zato, nove životne okolnosti i „nova normalnost“ iziskivale su određene inovacije kada je svet šminke u pitanju, a to definitivno možemo primetiti i u praksi, kako je sve više proizvoda koji pružaju benefit „mask friendly“.

30 sati potpune pokrivenosti i lagan osećaj

Na scenu stupa novi Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h tečni puder! U današnje vreme, kada nam je malo šta zagarantovano, ovaj tečni puder učiniće da podloga na našem licu ostane na mestu, istovremeno dopuštajući koži lica da diše i pružajući joj lagan osećaj. Zaštitna maska, visoke temperature i ostali vremenski uslovi više neće predstavljati problem, budući da je Super Stay Active Wear 30h tečni puder vodootporan i postojan do čak 30 sati*. Izdržljiva formula prilagođena aktivnom načinu života nemilosrdna je u borbi protiv svih spoljašnjih uticaja koji prete da negativno utiču na naš makeup look, a istovremeno je nežna prema koži. Za ovu inovativnu formulu se može reći da je zaista moćna: prkosi vodi, razmazivanju i znoju, a pored svega toga je mask friendly**.

Ono što će zasigurno oduševiti svaku od nas jeste da Super Stay Active Wear puder zapravo ima svog savršenog para! Ka univerzalnom cilju poznatom kao savršen makeup look za ceo dan, ruku pod ruku sa njim korača i Maybelline New York Super Stay 24h korektor. Uporni podočnjaci, flekice, kao i sve ostale nesavršenosti na našem licu neće biti vidljive, i to kroz ceo dan!

Probali smo tečni puder koji može sve prkosi vodi, razmazivanju i znoju!

Pravo je vreme da i ti ne moraš da biraš da li hoćeš dugotrajnu pokrivenost ili lagan osećaj na koži! Zaboravi na tragove pudera na odeći, zaštitnoj maski ili flekice na licu gde se puder skinuo. Koračaj kroz dan neometano i lagodno, uvrena da će tvoj tečni puder i celokupni makeup look ostati postojani, od samog trenutka kada naneseš puder do momenta kada nakon napornog dana konačno stigneš kući i skineš šminku!

*potrošački test, 163 žena

**potrošački test, 31 žena, nakon nošenja maske 4 sata

Pročitaj još: Kako naneti kompaktni puder: 4 jednostavna trika

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 21

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 28

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 30

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 32

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 05 Ivory

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 10 Fair

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 15 Light

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, dnevna šminka, Maybelline New York, vodootporna šminka, Super Stay Active Wear 30h

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Korektor: najčešće greške u nanošenju i odabiru onog pravog

Saznaj koje si to pogrešne poteze možda i ti činila sa korektorom i nauči kako ih izbeći...