Proleće 2018: French Temptation

lancome spring 18

Mlečne pastelne nijanse i upečatljive boje: ukusne nijanse grešnih zadovoljstava

Perlaste pastelne nijanse koje izgledaju  kao da su izbeljene u dodiru sa prolivenim mlekom i pulsirajuće privlačne nijanse: ova dva nadahnuća u bojama sučeljavaju se u samom srcu ove kolekcije, stvarajući živopisne hromatske ritmove i naročito dopadljive sjajno-matirajuće završnice.

Makaron je podario recept za ponovni nastanak tog ružičastog crvenila koje dobijamo u obrazima nakon žustre šetnje po svežem vazduhu; grenadin sirup zadaje ton za briljantno privlačne usne, dok se mača prah u kombinaciji sa mlekom poslužuje kao posebno osvežavajući prajmer za kožu... Za obrve koje naprosto žude za nečim drugačijim, na raspolaganju je izgled šećera u prahu u boji, dok nokti dobijaju kremastu i sjajnu glazuru. I sve to prekriveno višebojnim prahom.

Kolekcija

Tako „ukusno” rumenilo na vašem licu uz Macaron Blush and Blender

macaron blush

Pomenuta nova poslastičarnica bi najviše od svega na svetu volela da nanovo stvori ovu legendu francuskog kolača, uz iznenađujuće nove ukuse. Međutim, ove sezone na kuću Lancôme došao je red da stvori makaron na način koji niko pre toga nije mogao ni da zamisli: i budući da je ponuđen u veselim živopisnim kutijicama uz prefinjeno utisnutu Lancôme ružu na sebi, od proizvoda Macaron Blush and Blender biste greškom mogli i da pomislite da su zaista predivni pravi kolači. A opet... U jednoj kutijici se nalazi kremasto rumenilo, dok je u drugoj makaron blender, savršeni aplikator za ovu formulu. Za potpuno neodoljive, „tek zarumenjene” obraze...

Efekat blago ugrižene usne uz Jelly Flower Lip Tint

Vidljive kroz prozirnu tubicu sa biserno belim poklopcem koji pruža delikatan osećaj francuskog porcelana, autentične cvetne latice plutaju u prekrasnoj ružičastoj želatinoznoj teksturi. Nakon što se nanese, Jelly Flower Lip Tint ostavlja na usnama sasvim tanak ružičasti sloj. A njegova završnica „u obliku sirupa”, postaje naročito privlačna kad se formula nanese tačno nasred usana...

Light Cream Duo Cushion samo je drugo ime za kremasti korektor boje

U svoja dva preparata Duo Cushions, kuća Lancôme je uhvatila boje svih naših omiljenih kolača, a oni će podariti živahnost svakom tenu. U kutijici, koja nosi potpis zelene kolekcije, prvi je savršeni prajmer: njegova zelena nijansa pistaća koriguje sve sitne nesavršenosti na koži, dok ton kajsije ujednačava i posvetljuje izgled same kože. Druga kutijica zaodenuta je u roze boju i takođe sadrži kajsiju koja posvetljuje kožu, u kombinaciji sa crvenim tonom jagode, koji će koži darovati tako lepo ružičasto rumenilo. Sve u cilju svežine, sjaja i zdrave kože. Jednom rečju, izuzetno.

Isprobajte naše „prelive” za oči uz Eye Sugar Palette

Uz Eye Sugar Palette, senčenjem kapaka svojih očiju možete postići posebne efekte, baš kao da su kapci posuti prahom. Ponuđeni meni praktično je neiscrpan... sa ne manje od deset pastelnih nijansi i jarkih boja, među kojima možete izabrati svoju: pet prelivajućih boja, dva izrazito svetlucava tona i ultrapigmentisane, mat boje. Sve u formuli u prahu  koja u kontaktu sa kožom poprima rastapajući, kremasti osećaj, u vidu najnovije generacije teksture koja se lako nanosi, a sve to zahvaljujući četkici sa dva vrha koja dolazi u pakovanju.

lancome spring 18

Izbeljene obrve uz Sourcil Styler

Efektu izbeljenih obrva pridodata je ukusna aroma neke ukusne poslastice uz novi odvažni recept koji obrve prevlači slojem mlečno ružičaste pastelne nijanse sa završnicom praškastog izgleda – oponašajući predivan utisak šećera u prahu na kolačima.

A da biste sve to sasvim izmenili?  Prebacite teksturu na preparatu Sourcil Styler sa matirane na sjajnu koristeći Ombre Hypnose Mini Chubby u odgovarajućoj ružičastoj u formi gornjeg sloja, i time ćete postići satensku završnicu.

A vaši nokti poput slatkiša uz Le Vernis

Lancôme predstavlja svoj legendarni Vernis u tri sasvim nežne, sjajne nijanse koje podsećaju na žele: uglađena ružičasta, boja lavande i boja plavih bombona.

Preliv koji naprosto morate imati? Gornji sloj Sugar Frost, koji noktima daruje efekat raspršujućih nebeskih pahuljica.

Ugodite sebi

Kolekcija French Temptation predstavlja pozivnicu da udovoljite svojoj nezasitoj želji za slatkišima… Zabavite se bojama, dozvolite svom duhu da se razmašta, odvažite se da isprobate nešto izuzetno, kroz avangardne nijanse boja... I to bez osećaja krivice.

Jednoj od najsmelijih interpretacija ove kolekcije udahnut je život i u samoj kampanji: na pozadini sazdanoj u nijansi maline, odevena u haljinu boje limuna, Lili Kolins je naprosto obavijena velom besmrtnosti viđena okom fotografa Merta Alasa i Markusa Pižoa, pri čemu su joj oči ukrašene nijansama mača praha i lavande, na usnama dominira karmin u boji mandarine, a nokti se presijavaju u izdašnoj nijansi lavande... I za sve to vreme, na njenom ultrasvežem tenu prisutna je ta neodoljiva zarumenjenost!

Pročitajte još o: Lancôme predstavlja La Vie Est Belle L’éclat Toaletna voda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Le Vernis

    Poručite odmah

Povezane teme: Lancome

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 poklona za Novu godinu koji će obradovati svaku ženu, ali i muškarca

Nova godina je pred nama, što znači da se polako spremamo za veliku prazničnu kupovinu. Dok neki ljudi obožavaju da biraju poklone, drugima kupovina p...