Prolećni trendovi za usne

Crna je nova crvena


Da, da! Bar kada je šminka u pitanju i crveni karmin koji je čista klasika, sada taj epitet dobija crna boja na usnama. Sudeći po trendovima koje diktiraju svetski poznati šminkeri, ovo proleće će biti potpuno drugačije i puno netipičnih detalja. Tamni ruževi definitivno osvajaju ženske nesesere širom sveta, a obavezni proizvod svake dame koja vodi računa o svom izgledu je crni ruž. Neke žene zaziru od ove boje, dok druge u njoj vide izazov i priliku da osveže svoju rutinu i spremne dočekaju proleće.

Boje mladosti


Boja breskve, svetloroze i boja maline su tri boje koje su sastavni deo trenda koji je širom sveta poznat pod imenom „the colors of the youth“. Proleće je pravo vreme da izaberete nenametljive boje koje će vašim usnama dati punoću, sjaj i raskošan izgled. Ove „mladalačke boje“ se lako uklapaju sa skoro svim nijansama. Odlično pristaju svim tipovima kože, a u kombinaciji sa odgovarajućim senkama sigurno će ceo look učiniti još privlačnijim.

Najbolja kombinacija


Olovka za usne i ruž su nezamislivi jedno bez drugog. Međusobno se dopunjuju, a celokupnom izgledu dodaju dozu savršenstva. Kako je poslednjih meseci vrlo popularno iscrtavanje usana, ovo proleće ne možemo da zamislimo  bez olovke za usne. Izaberite olovku koja je za jednu nijansu tamnija od ruža i smelo krenite u iscrtavanje usana. Olovka i ruž su savršena kombinacija za neodoljive usne i nezaboravne poljupce.

Pročitaj više: Trendi boje za proleće

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with The Nude

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 102 Darling Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 107 Dark River

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte 101 Candy Silhouette

  Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, usne, trend, tamni ruževi, proleće, crveni ruž, crni karmin, crni ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maybelline New York Instant Eraser korektor je postao još bolji! Evo šta je NOVO!

Opsesija ovim korektorom krenula je sa svetske scene. Gigi Hadid i ostali top modeli i svetski poznate influenserke preporučivale su ovaj korektor i p...