Pure Clay maske za lice

Predstavljamo vam tri inovativne L’Oreal Paris maske za lice koje će, bez sumnje, postati vaši najveći beauty saveznici.

Važno je napomenuti da sve tri varijante sadrže spoj tri vrste gline: rasul – ističe se po tome što pročišćava kožu; kaolin – bela glina koja lako upija nečistoće i prekomerni sebum; montmorilonit – glina obogaćena mineralima, poznata po svom delovanju protiv nesavršenosti. Dodatno, svaki od tri proizvoda iz ove kolekcije ima po još jedan pažljivo biran sastojak koji je čini unikatnom u različitim beauty misijama.

Glow maska


Dodatni sastojak ove maske je biljni ugalj koji vrši detoksifikaciju vaše umorne kože za svega 10 minuta. Poput magneta, ovaj dodatak u kombinaciji sa gore pomenuta tri osnovna sastojka osvežava kožu i čini je blistavijom. Nakon tretmana, višak sebuma i nečistoće su uklonjeni, a vaše lice izgleda odmornije i osetićete da je vaša koža „prodisala“.

Purify maska


Ekstrakt eukaliptusa je glavni sastavni deo ove kombinacije. Zbog njega se Purify naročito preporučuje za masnu kožu lica čijeg „isijavanja“ ste tako dugo želeli da se rešite. Sada je to i moguće, a efekat pročišćavanja pora, kao i omekšavanja i matiranja površinskog sloja kože, učiniće da se osećate kao da ste posetili profesionalni spa salon.

Exfo maska


Ključna komponenta ove verzije je ekstrakt crvenih algi, a udruženim snagama sa tri vrste gline kreira učinak pilinga koji ostavlja vaš ten ujednačenim. Takođe, eksfolijacija mrtvih ćelija dodatno pročišćava pore i izravnava nesavršenosti kože, čineći je glađom i svežijom.

Pročitajte više: Večernja beauty rutina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako hidrirati kožu lica korak po korak

Prilikom biranja proizvoda za hidrataciju moraš specijalno voditi računa, a mi ti predstavljamo korake za pravilnu i intenzivnu hidrataciju kože...