Push Up Angel: Maskara za prirodan izgled trepavica

Ako postoji jedan proizvod bez kojeg nijedna žena ne bi mogla da zamisli ni svoj neseser ni svoj život, to je definitivno maskara: tajno oružje na putu ka zavodljivom i seksepilnom izgledu.

A kada je reč o maskarama, one pravim zaljubljenicama u makeup očiju nikad ne pružaju dovoljnu dužinu trepavica, bogat volumen, ne traju dovoljno dugo i uvek misle da mora da postoji bolja. Međutim, sada se pojavio proizvod koji će zadovoljiti baš sve potrebe koje imamo kada je reč o maskari!

Push Up Angel
Kao jedna od definitivno najboljih novih maskara na našem tržištu, izdvojila se Maybelline New York Push Up Angel, koja je sve popularnija, a razlog je zavodljiv pogled koji se postiže njenim korišćenjem. Ono što mnoge dame ističu da im se dopalo jeste nesvakidašnja četkica koja je, zapravo, zakrivljen češalj.

Push Up Angel bez imalo muke raščešljava trepavice i ne dopušta im da se zalepe jedna za drugu, čime biste dobili veoma neuredan izgled. Takođe, ovakva četkica ima jednu interesantnu specifičnost: dugi zupci na češljiću razdvajaju i šire trepavice, dok ih kratki naglašavaju i podižu. Tako trepavice dobijaju „oblik krila“, a pogled senzualnost i neverovatnu moć!

Kvalitetna formula


Druga stvar zbog koje maskaru Push Up Angel nećete poželeti da zamenite drugom jeste sam sadržaj bočice. Pored toga što s lakoćom podiže trepavice, zahvaljujući snažnoj formuli, ova maskara se ne razmazuje i brzo fiksira trepavice u određeni položaj. Takođe, ona je odličan izbor ukoliko vam je dosta maskara koje nakon sušenja ostavljaju crne tačkice ispod oka.

Bez obzira na to imate li guste ili ređe trepavice, ovaj proizvod će vam se dopasti jer pruža bogat volumen. Ono što je naročito važno jeste da ova maskara uvija trepavice i one ostaju u tom položaju sve dok ne skinete šminku.

Kao da sve to nije dovoljno, tu je i možda najjači adut ovog makeup proizvoda – nakon što nanesete maskaru Push Up Angel, vaše trepavice neće biti krute, već će izgledati potpuno prirodno i svilenkasto, ali će ostati podignute i satima imati veći volumen!

Pored svega toga, ona se skida veoma jednostavno - dovoljno je da nekoliko puta pređete preko trepavica sredstvom za uklanjanje šminke i temeljno se umijete.

Pročitajte više: Eyeliner saveti za prolećni dnevni look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Push Up Angel

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna za trendy prolećni makeup u plavim nijnsama?

Zaboravi na dosadne boje, jer ovog proleća u fokusu su plave nijanse, evo kako da se nasminkaš a da pratiš trendove sezone...