Raj za oko: Najlepše fotografije poznatih dama na egzotičnim destinacijama ove zime

Za voditeljku Mariju Kilibardu letovanje u januaru već se može nazvati tradicijom. I ovoga puta odlučila se za Ameriku - od Majamija, preko Kariba, do Portorika. Poznata kao dama veselog duha i nepresušne pozitivne energije, lepa voditeljka je ove vibracije prenela i putem fotografija.


Lepa voditeljka razrešila je još jednu dilemu koja muči mnoge devojke koje na pesku žele da zadrže moderan i trendi izgled: nakit na plaži, da ili ne? Pogledajte kako to Marija radi i pripremite se za leto.

 

Pop zvezda Nataša Bekvalac se nakon sezone više nego uspešnih nastupa uputila na zasluženi odmor sa ćerkom Hanom, a njihov izbor za zimsko letovanje pao je na Mauricijus. Mama i ćerka uživale su u svim blagodetima ostrva sa prelepim plažama, bujnom vegetacijom i kristalno plavim okeanom.

S obzirom na to da je počela redovno da vežba, poznata plavuša ni na odmoru nije propuštala odlaske u teretanu. Rezultat napornih treninga pokazala je fotografijom u bikiniju, a nemoguće je ne primetiti da je svoje zgodno telo izvajala do savršenstva.

 

Novogodišnje i božićne praznike glumica Nina Janković Dičić provela je na romantičnom putovanju na Šri Lanki sa svojim suprugom, Matijom Dičićem.

 

Nina je pokazala da se ni tokom dnevnih aktivnosti na odmoru ne morate odreći ruža za usne, ukoliko odaberete prave tonove poput roze i koralne.

Povezane teme: poznati, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Eksperimentalni makeup sa Lanom

Kreiranjem ovog misterioznog izgleda oni ti poručuju da slobodno eksperimentišeš sa šminkom i ohrabruju te da isprobaš nešto novo...