Red Carpet Ready: Kako da uvek budete spremne za akciju poput Ane Ivanović

Poznata teniserka Ana Ivanović opčinila je čitavu planetu savršenim miksom elegancije i seksepila...

Posebno nakon svetski ispraćenog venčanja sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, svaka dama čim je videla njenu naizgled sasvim jednostavnu ali divnu venčanicu, postala je novi Anin "fan". Lepotica je za venčanje izabrala nežnu, dugu, belu venčanicu, koja savršeno ističe njene najbolje atribute. Uz nekoliko sitnih, svetlucavih detalja, izgledala je magično i blistala tokom čitave ceremonije.


Ana je sportista, te joj je dobra briga o duhu i telu od velike važnosti i profesionalno. Ona pažljivo neguje svoju kožu i kosu, i pobornik je prirodnog izgleda. U većini slučajeva, šminka na njenom licu je poput savršenog začina, koji jednostavno naglašava ono što je za određenu priliku potrebno u zavisnosti od toga koju toaletu nosi. Nekada oči, nekada usne, ona uvek zna na šta će baciti akcenat.
Pošto vremenom spoznate koja vam kozmetika najviše odgovara, i naučite koji vam stil šminkanja najbolje pristaje, birajte toalete koje idu uz vaš karakter. Ana se elegancije ne odriče ni tokom toplih letnjih dana, te lepršavu haljinu pari sa simpatičnim štiklama, za neobaveznu šetnju prirodom. Ona je uvek spremna za fotkanje, javna pojavljivanja... Dame, budite ono što jeste, i blistaćete gde god da se pojavite! Uživajte u doterivanju i negovanju, jer samo kada zadovoljne zatvorite vrata od ormara bićete red carpet ready.


Pogledajte i Anino izdanje sa građanskog venčanja, u kom nas je sve ostavila bez teksta prirodnošću i jednostavnošću!

Povezane teme: poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suve usne! Evo kako da ih neguješ tokom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj nezi tvojih usana a koja će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidrirane, negovane i lepe...