Romantika po receptu poznatih dama: Čipka kao letnji must have

Stilizovane dame sa javne scene ponovo diktiraju trendove. Ni ova letnja sezona u modnom svetu neće proći bez čipke, koja je zavladala ulicama u najrazličitijim varijantama.

Za pevačicu Jelenu Rozgu ovo je jedan od omiljenih trendova, u kome je u poslednje vreme najčešće viđam

 

Čipka se odlično slaže uz njenu plavu kosu i nežan look koji neguje, a pevačica je pokazala kako isti komad garderobe kombinovati u dve različite varijante.

 

Ona koketira između romantičnih i urbanih autfita, a svakim je dokazala da je jedan čipkani komad, kao što je suknja, dovoljan da postignete moderan i trendi izgled.

Severina je uvek u vrhu liste najbolje obučenih žena na ovim prostorima, pa ni ona nije odolela čipkanom trendu. Njen izbor su dugačke haljine od ovog materijala, ukrašene karnerima, a uz odgovarajući odabir obuće i aksesoara ovakav komad idealan je kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

Bela boja uvek je siguran izbor, ali one najhrabrije dame poigraće se, poput Severine, i sa drugim loritima.

 

Pevačica Jelena Tomašević prepoznatljiva je po elegantnom i svedenom stilu, u koji se savršeno uklapaju i čipkani detalji. 

Jelena je pokazala kako da nosite krop-top od čipke, koji je takođe jedan od najaktuelnijih modela i ove sezone, i koji se savršeno uklapa i uz pantalone i uz suknje sa visokim strukom.

Poznata pevačica veoma se dobro oseća u haljinama, a mala crna haljina od čipke komad je koji svaka žena mora imati u garderoberu ovog leta.

Povezane teme: poznati, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

U susret proleću uz La vie est Belle

Prvi zraci prolećnog sunca skoro pa su tu, a sa njima dolaze i vedrina, optimizam i vesele boje tvoje garderobe i šminke. A šta je to što najbolje upo...