Romantika po receptu poznatih dama: Čipka kao letnji must have

Stilizovane dame sa javne scene ponovo diktiraju trendove. Ni ova letnja sezona u modnom svetu neće proći bez čipke, koja je zavladala ulicama u najrazličitijim varijantama.

Za pevačicu Jelenu Rozgu ovo je jedan od omiljenih trendova, u kome je u poslednje vreme najčešće viđamo.

 

Čipka se odlično slaže uz njenu plavu kosu i nežan look koji neguje, a pevačica je pokazala kako isti komad garderobe kombinovati u dve različite varijante.

 

Ona koketira između romantičnih i urbanih autfita, a svakim je dokazala da je jedan čipkani komad, kao što je suknja, dovoljan da postignete moderan i trendi izgled.

 

Severina je uvek u vrhu liste najbolje obučenih žena na ovim prostorima, pa ni ona nije odolela čipkanom trendu. Njen izbor su dugačke haljine od ovog materijala, ukrašene karnerima, a uz odgovarajući odabir obuće i aksesoara ovakav komad idealan je kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

Bela boja uvek je siguran izbor, ali one najhrabrije dame poigraće se, poput Severine, i sa drugim koloritima.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

Pevačica Jelena Tomašević prepoznatljiva je po elegantnom i svedenom stilu, u koji se savršeno uklapaju i čipkani detalji. 

Jelena je pokazala kako da nosite krop-top od čipke, koji je takođe jedan od najaktuelnijih modela i ove sezone, i koji se savršeno uklapa i uz pantalone i uz suknje sa visokim strukom.

 

Poznata pevačica veoma se dobro oseća u haljinama, a mala crna haljina od čipke komad je koji svaka žena mora imati u garderoberu ovog leta.

 

Povezane teme: poznati, stil

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

NE ČEKAJ SPECIJALNE PRILIKE - STVORI IH SAMA!

Možda specijalnih prilika nema, ali ne moramo ni da ih čekamo. Možemo same da ih stvorimo...