Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepše makeup look-ove sa crvenog tepiha!

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepse makeup look-ove sa crvenog tepiha

Ove godine od 12. do 19. avgusta, vreme je rezervisano za jedan od najvećih filmskih festivala u regionu - Sarajevo Film Festival. Poznato je da su festivali, pogotovo oni gde postoji defile na čuvenom crvenom tepihu, mesta gde se postavljaju modna i beauty pravila.

 28. Sarajevo Film Festival je svakako jedno od njih, mesto gde je prikazano čak 230 filmova iz 62 zemlje, dok se za nagradu borio 51 film.

L’Oreal Paris je zvanični makeup partner festivala

Kultnu filmsku smotru talenata i glamura, podržala su brojna velika imena, a ove godine L’Oréal Paris je ponovo tu kao zvanični makeup partner festivala.

Čuveni brend, L’Oréal Paris se sa ponosom vratio na crveni tepih, tu je da inspiriše žene, da im da mogućnost da zablistaju i osete se posebno, kao prave zvezde crvenog tepiha. Kao što njihov čuveni slogan kaže ,,Jer ona to zaslužuje’’.

L’Oréal Paris je brend koji je prisutan na najekskluzivnijim događajima, od Kanskog festivala do čuvene smotre mode u Parizu. Ove godine je tu da oblikuje lepotu, postavlja makeup trendove i podrži sedmu umetnost na najvećem festivalu u regionu.

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepse makeup look-ove sa crvenog tepihaL’Oréal Paris je mnogo više od brenda koji je posvećen samo lepoti. Kao brend duže od jednog veka podržava i ohrabruje žene širom sveta, kako uz pomoć svojih proizvoda iza kojih stoje poslednja naučna dostignuća, tako i uz dijalog na temu jednakih prava i samopouzdanja žena.

Na crvenom tepihu se postavljaju pravila mode i otkrivaju novi trendovi makeup industrije. Odlično mesto da se promovišu prava, da se podrži ženstvenost, raznolikost, da se žene ohrabre i podstaknu na promene-što i jesu vrednosti koje podržava sam brend.

Tim makeup stručnjaka od otvaranja do zatvaranja bio je tu da se pobrine za sofisticirane makeup look-ove glumačke elite i gostiju festivala. Bili su tu da promovišu nove trendove i proizvode iz makeup industrije. Omoguće glumcima, rediteljima i ostalim prijateljima festivala da se dobro zabave, oslobode, budu kreativni, sigurni u sebe, glamurozni da zasijaju na crvenom tepihu, najvećeg festivala u regionu.

Prenosimo vam atmosferu iz backstage-a Sarajevo Film Festivala

U Sarajevu je tih dana zasigurno vladala dobra atmosfera, što nije manjkalo ni u backstage-u gde je zvanični makeup partner L’Oréal Paris  imao svoj kutak. Kao makeup partner festivala, brend se potrudio da se uz njihove stučne savete i makeup trikove svi dobro zabave, osete posebno, budu u trendu, infomišu o novim makeup proizvodima kao i preparativnoj kozmetici brenda. Informisali smo se o novim skincare i  haircare proizvodima. Saznali smo da je Revitalift Filler serum must have kao podloga - za pripremu i hidriranje kože pre šminkanja. Bila je tu sjajna Infaillible linija pudera koju smo mogli da isprobamo i sve začinimo Lash Paradise maskarom, našom omiljenom maskarom za glam look. A kada je kosa u pitanju saznali smo da je Hyaluron Plump sprej idealna stvar za izgled hidrirane kose.

L’Oréal Paris  makeup tim se potrudio da gosti na sebi imaju makeup dostojan crvenog tepiha. Brojne poznate ličnosti od glumaca, režisera, influensera, bili su tu da se uz L’Oréal Paris makeup artiste informišu o trendovima i upotpune svoj makeup  za crveni tepih.

Prenosimo vam delić atmosfere sa našim poznatim gostima iz L’Oréal Paris backstage-a :

Regionalna zveda, Katarina Baban glumica poreklom iz Hrvatske, svratila je u naš backstage da upotpunimo njen makeup look za crveni tepih. Malo je reći da smo bili opčinjeni rezultatom. Njena lepota, harizma i duh zasenio je sve u backstagu-u i na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Sarajevo Film Festival je jedan od najvećih festivala u regionu, pa nije ni čudo što smo na crvenom tepihu i backstag-u sretali razne svetske, regionalne poznate ličnosti iz sveta filma, mode i poznata tv lica. Sarajevo je tih dana bio prestonica kulture, glamura i dobre zabave.

Poznata voditeljka Dragana Kosjerina posetila je naš backstage. Njenu prirodnu lepotu, makeup artisti čuvenog L’Oréal Paris tima su upotpunili prirodnim i nežnim makeup look, zasigurno znamo da je ukrala svu pažnju na čuvenom crvenom tepihu.

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepse makeup look-ove sa crvenog tepiha

L’Oreal Paris je održao i ekskluzivan Gala event u čast partnerstva sa festivalom

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepse makeup look-ove sa crvenog tepiha!

Kako bi smo se svi odlično zabavili, L’Oréal Paris  kao pravi domaćin, organizovao je nezaboravnu zabavu u duhu fimskog festivala. Na gala event-u smo se svi osetili kao prave zvezde večeri. Nakon uvodne reči i snažne poruke koju šalje L’Oréal Paris party je mogao da počne!

Kako su se naši gosti proveli na Gala Event-u :

Pozitivne vibracije su se širile eventom, od samog domaćina eventa L’Oréal Paris-a do brojnih poznatih ličnosti koji su učinili čast i upotpunile party.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ES ♡ (@divaisback)

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepse makeup look-ove sa crvenog tepiha

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepse makeup look-ove sa crvenog tepiha

Event je odisao glamurom, stilom, mesto gde su se promovisali trendovi kako iz modne tako i iz makeup industrije. Ali i mesto gde se družilo i gde je poslata jaka poruka ženama da sve što godinama ovaj makeup brend radi za lepši pol- One to zaslužuju !

Pročitaj još: Novi skincare trend koji je zaludeo svet-Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Revitalift Filler

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaillible Fresh Wear Honey

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lash Paradise Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump

  Poručite odmah

Povezane teme: poznati, stil, moda, Kan, Crveni tepih, Loreal Paris, L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedam koraka za pravilno nanošenje tečnog pudera

Kako bi uspešno prekrila sve vidljive nepravilnosti na koži, nije dovoljno da tek tako razmažeš tečni puder. Neophodno je da imaš na umu sledeće korak...