Saveti za nanošenje karmina by Dunja Jovanić

Ukoliko se radi o svetlijim nijansama, to je vrlo lako. Karmin možete staviti direktno na usne bez mnogo truda, jer iako pogrešite, to nije strašno. 

Medjutim ukoliko se odlučite za neku intenzivniju nijansu - crvena, ciklama, burgundy, braon, onda je potrebno da vodite više računa prilikom nanošenja. 

Saveti za nanošenje karmina by Dunja Jovanić

Ruž biste trebalo da birate u skladu sa prilikom, raspoloženjem, ali i vašim tenom.

Ukoliko imate svetliji ten, fino će vam stajati svetlo roze tonovi, kao i bogato crvene nijanse, zbog kontrasta. Dok, ukoliko imate tamniji ten, izbegavajte svetlo roze nijanse, birajte pre nude, adivno će vam stajati tamniji karmini, poput tamno roze, bordo i burgundy nijanse. 

Takodje, moj savet vam je da nijanse birate i u skladu sa vašim usnama. Ukoliko imate tanka usta, predlažem vam neutralnije nijanse, jer ćete manje akcentovati svoje tanke usne. Ukoliko imate veće usne, onda ste u prednosti i možete da furate i svetlije i tamnije nijanse. 

Na kraju, ukoliko ste iskusni, moj predlog vam je da malo precrtate središnji deo usana, kako biste vizuelno povećali usne.
 

Pročitaj više: Dunja Jovanić otkriva: Da li da našminkate oči ili usne?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Color Sensational Vivid Rose

    Poručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Mystic Mauve

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, usne, trend, stil, moda, dunja jovanić

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...