Savršen ten i zaštitna maska? Odgovor za sve nas koji se ne odričemo savršenog tena

Svaki ožiljak na našem licu priča sopstvenu priču i krije svoju tajnu, svaka bora ima drugačiju pozadinu i razlog zašto je uopšte i tu. Maskiranje ovih malih nedostataka koji mogu biti uzrok nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja i težnja ka savršenom tenu zajednička je za mnoge od nas.

Pitanje od milion dolara zajedničko za sve ljubitelje makeup-a je – koji puder je savršen puder?  Puder bi trebalo da bude dovoljno otporan da odoli najrazličitijim vremenskim prilikama, spoljašnjim uticajima, okruženju i onome što je u poslednje vreme deo naše svakodnevice i uslov našeg kretanja i funkcionisanja, a to je upotreba maski.

Čudesni u pravom životu

Aktivna žena želi podlogu koja će se, ne samo odupreti svim ovim izazovima, već i ostati postojana do 24 sata. Ponovno apliciranje šminke u toku užurbanog dana nije nešto o čemu želi da razmišlja, već kroz svoj dan želi da korača lagano i neometano, znajući da joj je ten postojan čak i pod maskom.

Naša lista želja ide u nedogled: želimo dobru podlogu i savršen ten, ali istovremeno želimo da nam koža diše. Želimo estetski lepo, ali i zdravo. Želimo da prekrijemo svaki od tih dosadnih nedostataka, ali da ne zapušavamo pore i time doprinesemo stvaranju nepravilnosti. Želimo podlogu koja odoleva kiši, vetru, prekomernom znojenju u vrelim letnjim danima i, naravno, maskama. Povrh svega, želimo da nakon jutarnjeg nanošenja podloge do kraja dana o savršenom tenu ne razmišljamo, jer znamo da je dugotrajan i postojan.

Jer je svako od nas bitan

Savršen ten i zaštitna maska? Odgovor za sve nas koji se ne odričemo savršenog tena

Tečni puderi iz NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop kolekcije koži daju mat efekat koji traje tokom celog dana. Nešto što je zajedničko svim puderima iz ove kolekcije jeste da su bez obzira na tip kože, vremenske uslove i okruženje postojani, dugotrajni i vodootporni. Kiša ili ne, sa maskom ili bez maske, podloga će ostati na mestu jer su Can’t Stop Won’t Stop tečni puderi Mask Friendly (ne ostavljaju tragove, dugotrajni su, vodootporni, otporni na znoj i vlažnost). Dodatno, obogaćeni su vitaminom E i zanimljivo da nakon nanošenja, NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop tečni puderi se brzo suše na koži i nije ih potrebno setovati puderom u prahu pa ne ostavljaju težak osećaj na koži koji se može dobiti prilikom nanošenja više slojeva šminke na lice.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop korektor : Jedinstveni tečni spas

Uz tečni puder, da bi se postigao savršen ten, neophodan je dobar korektor za vaš tip kože i željeni finiš. Isto kao i tečni puderi i NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop korektori su dugotrajni, savršeno kremasti i daju mat efekat. Lako se blenduju i doprinose kompletnom efektu pudera. Takođe su vodootporni, postojani i ne ostavljaju tragove.  

Savršen ten kroz ceo dan? NYX Professional Makeup je dokazao da je ovo ostvarivo uz proizvode iz Can’t Stop Won’t Stop kolekcije koji po primamljivim cenama obezbeđuju pun efekat u trajanju od celog dana, nezavisno od uslova u kojima se možemo naći.  

Pročitaj još: Micro-concealing: tehnika šminkanja za savršen ten

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Classic Tan

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Soft Beige

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Natural

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Pale

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Fair

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Neutral Tan

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Soft Beige

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Medium Olive

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, nega, tečni puder, trend, korektor, dnevna rutina, večernja rutina, osetljiva koža, NYX, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, NYX Professional Makeup , #MaskFriendly

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove frizure obeležiće proleće

Opuštena atmosfera koje lepše vreme donosi, inspiriše nas da se okrenemo jednostavnim, ali chic frizurama...