Say goodbye suvim usnama uz novu formulu mat ruževa!

S pojavom mat ruževa na globalnoj makeup sceni, kolektivna pomisao bila je univerzalna i svima zajednička: popravljanje šminke sada će postati stvar prošlosti! Uz to, svi izlasci, proslave i bilo koje prilike u kojima se mat ruž čini kao idealno rešenje biće bezbrižnije, zabavnije i trajaće duže, bez onog dosadnog posezanja za ogledalom kako bi ponovo nanele ruž. Na trenutak smo odahnule, a taj trenutak prošao je kao rukom odnešen kada smo uvidele tamnu stranu ovog makeup look-a.

Naime, usne su nam pucale, postajale suve, a koliko god postojan bio, mat ruž uvek nađe put do najdublje pore u kojoj se nastani i, ma koliko svojski se trudile prilikom skidanja šminke, jednostavno se ne da ukloniti. Osim toga, težak osećaj koji ima na usnama neretko nas je omeo u uživanju i prepuštanju svim tim specijalnim prilikama koje zahtevaju da blistamo. Ali sada, uz novu formulu postojanu čak i do 16h*, mat ruž doživljava comeback kom ćeš definitivno želeti da prisustvuješ i ponovo inkorporiraš ovaj trend u svoju makeup rutinu!

 

„Mere predostrožnosti“ mat ruževa

Kako bi „izvukle“ maksimum efekat mat ruža, piling usana je inicijalni korak naše makeup rutine. Naravno, kao i piling lica, ni piling usana ne treba obavljati svakodnevno, već samo povremeno, kako bi uklonile mrtve ćelije kože i pripremile usne za naredni korak svoje makeup rutine. Lip scrub najidealnije je rešenje za kvalitetan piling, nakon kog sledi hidriranje usana.

Složićemo se da ispucale i suve usne nikada nisu u trendu, a ukoliko je mat ruž deo tvoje makeup rutine intenzivno hidriranje usana je apsolutni must pre njegovog nanošenja. Bilo da je tvoj izbor balzam ili ulje, hidriranjem ćeš sprečiti ispucalost i osećaj suvoće na usnama, kao i zgrušavanje koje je, možemo reći, #1 nus pojava mat ruževa. Još bolje, kombinovati ulje i balzam za intenzivniju hidrataciju nije na odmet kako bi usne bile zaglađene i spremne za nanošenje mat ruža.

Čarobna formula za lagan osećaj na usnama

Složićemo se, lagana tekstura i postojanost često ne idu ruku pod ruku. Postojanost neretko podrazumeva gušću teksturu, ali NYX Professional Makeup nastoji da dokaže suprotno uz novi Lip Lingerie XXL mat ruž za usne! Kao produžetak Lip Lingerie linije ruževa, Lip Lingerie XXL novi je član ove porodice, a zahvaljujući svojoj laganoj teksturi zasigurno će pronaći svoje mesto i na tvojoj listi makeup favorita.

Neprijatan i težak osećaj na usnama nakon samo par sati nošenja često nam je prva asocijacija na sam pomen mat ruževa, ali jedinstvena formula NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL ruževa će ti u potpunosti promeniti perspektivu!  Šest visoko pigmentovanih nijansi koje će idealno ispratiti bilo koji ten u svim prilikama pretenduju da se visoko kotiraju na listi naših makeup favorita i potpuno nam promene poimanje mat ruževa! Njihova prijatna, vegan formula** postojana je i do 16h*, a nesumnjivo ih izdvaja u odnosu na ostale mat ruževe upravo zbog laganog osećaja koji ostavlja na usnama.

Lični pečat koji ne bledi

Leto je na izmaku, a jesen stiže na velika vrata kao idealna sezona za sve posebne prilike kojima se radujemo tokom cele godine. Ono što je sigurno jeste da će nam NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL biti plus one kakav i zaslužujemo u svim ovim prilikama! Za koju god od šest nijansi da se odlučimo, precizan aplikator koji prianja usnama omogućava nam da ga nanesemo brzo i sa lakoćom. Ujednačene boje nude nijansi koje ih krase omogućiće nam da u svim prilikama budemo najbolja verzija sebe, znajući da je naš ruž postojan i s nama u svakom trenutku.

Novi trend u beauty svetu je tu, a NYX Professional Makeup Lip Ligerie XXL mat ruž zauzeće prvo mesto u našoj makeup kolekciji!

*Potrošački test, 114 osoba

**vegan formula: bez sastojaka i nuspojava životinjskog porekla

Pročitaj još: Koja poruka se krije iza nove Lancôme Idôle kampanje?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Sizzlin'

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Strip'd Down

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Warm Up

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Turn On

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Xxpose Me

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Stamina

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, usne, mat, trend, iscrtavanje usana, NYX

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je da izabereš pravi prajmer prema svom tipu kože, kako bi osetila sve benefite ovog cuvenog makeup proizvoda !

Isti makeup proizvodi pa tako i prajmeri za lice potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno da izabereš onaj pravi prema s...