Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Kako bi neki makeup proizvod dobio status superheroja transformišućih moći, on mora biti izuzetan, nepobediv i neustrašiv saveznik onih koji iskazuju svoju lepotu pomoću šminke. Zato je Marvel x Maybelline saradnja, pravi način da se predstave najbolji od najboljih proizvoda ovog brenda. Oni su baš kao i superheroji, legendarni u svetu lepote.

Instant Anti Age Eraser korektor

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Prvi supeheroj ove limitirane Marvel kolekcije je legendarni korektor sa sunđerastim aplikatorom, visoke pokrivne moći, a lagane kremaste teksture. Ovaj korektor zaista, kao i svaki heroj, može sve! On prekriva, koriguje i konturiše. Savršeno se stapa sa tenom i prilagođava se svim tipovima kože. Možeš ga pronaći u ovoj kolekciji u nijansama Ivory, Light i Neutralizer. Neprijatelji Instant Anti Age Eraser heroja jesu tamni kolutovi oko očiju, sitne borice, popucali kapilari, fleke od sunca, crvenilo, pegice, ali ne brini, njegova supermoć prekrivanja je ono što ovaj korektor čini legendarnim i razlog zbog kojeg ćeš ga i ti zavoleti.

Colossal maskara

Pomoću slavne mega velike četkice Colossal maskare, obezbedićeš sebi velike i odvažne trepavice. Ovaj superheroj limitirane Marvel kolekcije, zahvaljujući svojoj patentiranoj mega četkici, koja se sastoji od više češljića, dopire do najsitnijih trepavica i izdužuje ih, pružajući ti instant volumen i supermoćne trepavice.

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Superstay Matte Ink ruž

Mat tečni ruž koji je postojan i do 16 sati*, pravi je letnji superheroj, koji će izmeniti tvoj izgled u trenu. Lako se nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Uz njega zaboravi na olovku za usne, jer jednom precizno nanet, ovaj mat tečni ruž, ostaje na svom mestu i ne izlazi iz okvira usana. On ne ostavlja osećaj težine i lepljivosti na usnama, već pruža osećaj prijatnosti i mekoće na njima. Možeš ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler u okviru ove herojske limitirane Marvel kolekcije.

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Gde pronaći Marvel x Maybelline superheroje?

Ova limitirana Marvel kolekcija nije dostupna na celom tržištu, pa ti zato ekskluzivno otkrivamo kako da dođeš do ovih supermoćnih makeup proizvoda:

Kreni u potragu za superherojima

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Za one koji više preferiraju da prošetaju do svojih omiljenih drogerija, ovi proizvodi su dostupni u baš svim DM drogerijama.

Dođi do supermoćnih proizvoda u samo par klikova

Sve ove fantastične makeup heroje vrlo lako možeš poručiti i putem Lilly Online sajta, kao i klikom na sliku proizvoda ispod teksta.

*Samoprocena, 114 žena

Koji od ovih Marvel x Maybelline superheroja će tebi pružiti supermoćni izgled ove sezone? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Upoznaj Marvel x Maybelline New York superheroje

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Ivory 00

  Poručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Light 01

  Poručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Neutralizer 06

  Poručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Colossal Mascara

  Poručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Poručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Ruler 80

  Poručite odmah
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Lover 15

Povezane teme: šminka, maskara, oči, ruž, trend, anti-age, korektor, Maybelline New York, MARVEL, Maybelline New York X Marvel

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...