Senzualni modeli na pisti i van nje: revija modne dizajnerke Ines Janković

Modna dizajnerka Ines Janković priredila je svojoj vernoj publici pravi modni spektakl na platou ispred Muzeja istorije Jugoslavije, pod kreativnom direkcijom Balše Garčevića,a u organizaciji Modnog studija Click i agencije PReventer. U fontani Mladost bila postavljena je kružna pista, sa LED ekranima i animacijama.  

Моdna revija koja je predstavila kolekciju BIRD IN SPACE za proleće/leto 2017 okupila je i brojne poznate ljubiteljke mode, koje su i same blistale kao sa piste. A u make-up izdanjima dominirao je - mat karmin!

Mlada pevačica Sara Jo nosila je ženstvenu haljinu zagasito zelene boje, a razigrala je zlatnim detaljima i velikim make-up trendom ove sezone: jarko pink mat karminom.

Zgodna glumica Jelisaveta Orašanin, nosila je bluzu dizajnerke Ines Janković u atraktivno plavoj boji sa prepoznatljivim geometrijskim elementima, a nude suknju i sandale kompletirala i nude šminkom, i mat karminom kestenjaste nijanse. 

Sličan trendi make-up ponela je i voditeljka Nikolina Ristović, uz lepršavu haljinu i odlične sandale! Bravo za svetlucavi oniks lak za nokte!

Devojka koju dugo nismo viđali na gradskim dešavanjima, manekena Ivana Kukrić došla je u pratnji fotografa Miloša Nadaždina, a svoje lepo lice istakla svežom no make-up šminkom, uz ajlajnerom diskretno naglašene oči.

Voditeljka Biljana Obradović napravila je zanimljiv modni spoj - trendi jarko žute haljine i ciklama cipela, uz karmin iste boje. 

Manekenka Sofija Milošević prošetala je čak t4 trendi detalja - marinski sako, super-trendi izdanje u beloj boji, smeđi smokey eyesnude mat karmin koji je istakao njene pune usne. 

 

Photo:  Jovana Tomašević i Alex Sceliano

Povezane teme: poznati, mat, moda, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti proizvodi bez kojih nećeš moći ovog septembra

Ako je verovati vremenskim prognozama, pred nama je još jedno miholjsko leto, zato je septembar pravo vreme da isprobaš bjuti proizvode koji će ti uda...