Senzualni modeli na pisti i van nje: revija modne dizajnerke Ines Janković

Modna dizajnerka Ines Janković priredila je svojoj vernoj publici pravi modni spektakl na platou ispred Muzeja istorije Jugoslavije, pod kreativnom direkcijom Balše Garčevića,a u organizaciji Modnog studija Click i agencije PReventer. U fontani Mladost bila postavljena je kružna pista, sa LED ekranima i animacijama.  

 

Моdna revija koja je predstavila kolekciju BIRD IN SPACE za proleće/leto 2017 okupila je i brojne poznate ljubiteljke mode, koje su i same blistale kao sa piste. A u make-up izdanjima dominirao je - mat karmin!

Mlada pevačica Sara Jo nosila je ženstvenu haljinu zagasito zelene boje, a razigrala je zlatnim detaljima i velikim make-up trendom ove sezone: jarko pink mat karminom.

 

Zgodna glumica Jelisaveta Orašanin, nosila je bluzu dizajnerke Ines Janković u atraktivno plavoj boji sa prepoznatljivim geometrijskim elementima, a nude suknju i sandale kompletirala i nude šminkom, i mat karminom kestenjaste nijanse. 

 

Sličan trendi make-up ponela je i voditeljka Nikolina Ristović, uz lepršavu haljinu i odlične sandale! Bravo za svetlucavi oniks lak za nokte!

 

Devojka koju dugo nismo viđali na gradskim dešavanjima, manekena Ivana Kukrić došla je u pratnji fotografa Miloša Nadaždina, a svoje lepo lice istakla svežom no make-up šminkom, uz ajlajnerom diskretno naglašene oči.

 

Voditeljka Biljana Obradović napravila je zanimljiv modni spoj - trendi jarko žute haljine i ciklama cipela, uz karmin iste boje. 

 

Manekenka Sofija Milošević prošetala je čak t4 trendi detalja - marinski sako, super-trendi izdanje u beloj boji, smeđi smokey eyesnude mat karmin koji je istakao njene pune usne. 

 

 

Photo:  Jovana Tomašević i Alex Sceliano

Povezane teme: poznati, mat, moda, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tajne profesionalnih šminkera: Šminka za okruglo lice

Mnoge devojke koje imaju niže čelo, kraću bradu i oble obraze se često moraju služiti makeup trikovima, kako bi ispratile trendove i prividno suzile l...