SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Ona očarava svim svojim bićem. Sì žena je slobodna, radosna, strastvena i puna života. Osećajna je, snažna i otvorena: njen odgovor je „sì“ (da) životu, ljubavi i samoj sebi. U središtu je zbivanja – pršti energijom i odvažnošću i ne boji se da izrazi svoju ženstvenost. Ona je žena današnjice, simbol savremenog i iskonskih vrednosti.

SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Šta može bolje dočarati očaravajuću ženstvenost i njena brojna lica od ruže? Svakog proleća predstavljamo posebno izdanje bočice SÌ ROSE SIGNATURE u čast senzualne ženstvenosti koja jednostavno zrači.

SÌ ROSE SIGNATURE, bočica vrhunskog dizajna

SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Izdanje bočice SÌ ROSE SIGNATURE za 2017. godinu krasi delikatna, svilena traka nežno ružičaste boje. Oblikom podseća na veličanstvene, diskretno dekoltirane i savršeno drapirane haute couture haljine. Njeno crno srce je nalik na komad nakita i naglašava prodorno tamni čep od oniksa, čiju bazu krase svetlucavi zlatni prstenovi.

SÌ ROSE SIGNATURE, prepoznatljiv poziv na buđenje čula

Nepromenjen od prvog izdanja 2016. godine, SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum krase dva akorda ruže koja cveta kroz neočekivanu chypre notu.

Majska ruža, ikona lepote i zaštitni znak mirisa SÌ, pridružuje se iskonskoj čistoći turske ruže u senzualnom zagrljaju. Moćan i delikatan, ovaj buket svežine je prožet svetlošću nota bergamota i mandarine. Lepršavi akord frezije stapa se sa sočnom esencijom crne ribizle Neo Jungle.

SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Dva ružina apsoluta u srcu kreiraju raskošan i senzualan mirisni trag. Providne latice su obogaćene notom irisa i baršunastim apsolutom osmantusa.

Bazne note apsoluta ćilibara i esencije vanile Pure Jungle stapaju se sa mekim drvenastim Orcanoxom™, naglašenim daškom pačulija.

Neopisiva elegancija obavija i krasi kožu poput svilenog vela.

SÌ ROSE SIGNATURE je oda svim licima ženstvenosti i ružinim laticama koje se prelivaju poput opala.

Pročitaj više: Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE

Povezane teme: parfem, Giorgio Armani

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ženski parfemi: Top 6 mirisa koji će obeležiti ovo proleće

Vreme je da teške zimske parfeme zameniš laganim notama koje rasterećuju, motivišu i mirišu na proleće...