Sinonim za lepotu i na pragu devete decenije: Džejn Fonda otkriva svoje beauty tajne

Ona je ikona Holivuda, a u svojoj blistavoj karijeri uživa impresivnih pet decenija.

Sedamdesetdevetogodišnja glumica svojim izgledom i dalje pleni gde god se pojavi, zbog čega važi za jednu od najcenjenijih predstavnica svetski poznate beauty kompanije L'OrealNakon brojnih besprekornih izdanja u kojima smo imali prilike da je viđamo na fotografijama sa crvenih tepiha, slavna Džejn Fonda ne prestaje da oduševljava javnost svojim izgledom.

Na mladalačkom izgledu i zavidnoj figuri mogu joj pozavideti i mnoge mlađe koleginice, a legendarna holivudska diva ne krije kojim trikovima se služi kako bi sačuvala svoju lepotu i zablistala u svakoj prilici.

- Kvalitetan san je moje oružje za preživljavanje! To je zapravo najteža, ali ujedno i najvažnija stvar! - kaže ponosna predstavnica L'Oreal brenda, našalivši se da je ona "najstarija ambasadorka za lepotu na svetu u čitavoj istoriji". 

- Dobar san postaje sve teži što ste stariji, iz meni nekog nepoznatog razloga, ali sve što možete uraditi kako biste imali što bolji san - uradite! Spavanje je veoma važno, stoga ukoliko ne uspete da se naspavate tokom noći, obavezno svom organizmu pružite popodnevnu dremku.
 

 


Pored toga, za blistavu i zdravu kožu neophodno je da u svoj organizam unosite dovoljno tečnosti. Unošenje dovoljnih količina vode doprineće i zdravlju vaše kose. I ne zaboravite, to ne uključuje gaziranu vodu!

Kada je u pitanju nega lica, slavna glumica otkriva da svakodnevno nanosi L’Oreal Age Perfect Hydra Nutrition dnevnu i noćnu kremu, koje su njeni bitni saveznici u borbi protiv starenja, a  koži pružaju hidrataciju i elastičnost, i čine je blistavom i svežom. 
 

 


Pored toga, Džejn navodi fizičku aktivnost kao jednu od ključnih stvari za večnu lepotu. 

- To je zaista od velike važnosti ukoliko želite da starite zdravim i pravilnim putem. Iako znam da su mnogi obično previše lenji ili zauzeti kako bi redovno trenirali, ipak preporučujem svima da dnevno izdvoje samo malo vremena, bar 20 minuta, kako bi se posvetili svom telu.

Izaberite vežbu koja vam najviše odgovara i počnite! - kaže Fonda, dodajući da, bez obzira na to koju vežbu ćete raditi, svakako ćete se osećati mnogo bolje i samim tim ćete poboljšati kvalitet svog života.
Pročitaj više o: Tajne lepote Endi Mekdauel: Kako da se negujete tako da i u 58. godini izgledate spektakularno​

Povezane teme: nega, poznati, anti-age, zaštita kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš svoju kožu tokom zime?

Većina ljudi zimi izbegava da na svoju kožu nanosi kreme sa saštitinim faktorom tokom hladnih dana, ali verujte nam na reč, radite pogrešnu stvar...