,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Od davnina sirene su u mitologiji poznate kao bića koja pesmom zaustavljaju vetrove, umiruju more i opčinjavaju moreplovce. Sa novim TikTok makeup trendom ,, Siren Eyes ’’ koji je zaludeo sve na društvenoj mreži, naglasićeš, istaći oči i opčiniti sve! Ovaj makeup look učiniće da sve stane u prostoriji gde se pojaviš, sva pažnja je na tebi, svi će komentarisati samo tvoju šminku na očima.,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ces obozavati

Svedoci smo raznik TikTok makeup trendova koji se usvajaju, već smo o nekima pisali, od ombre rumenila, začešljanih obrva, pauk trepavica i raznih drugih, koji su postali deo naše makeup rutine. Trendovi dolaze i odlaze kada su društvene mreže u pitanju ali ono što je sigurno u fokusu i što je trend, sto se komentariše, šeruje i usvaja je ,,  Siren Eyes  ’’ makeup trend.

Ovaj način šminkanja je za one odvažne, sigurno u sebe, sav fokus je samo na tvojim očima. Sam po sebi ovaj look je snažan, istaćiće tvoje oči i dati zavodljiv izgled. Oštre linije u unutrašnjem i spoljašnjem delu oka daće bademasti oblik oka, dok će senka za oči dati intenzivniji i jači look.

Naravno da postoji više načina na koji možeš postići ovaj izgled na tvojim očima, sa različitim makeup proizvodima. Mi ti predlažemo naše favorite kada su proizvodi u pitanju i kako da najbrže dođes do zavodljivog izgleda sirene i da imas fatalan pogled pomoću ovog TikTok trenda.

Kako postići Siren Eyes look :

Sve što ti je potrebno za ovaj makeup trend su ova 4 magična proizvoda: olovka ili ajlajner za oči, senka i maskara.

Pre nego što počneš sa ovim look-om naš savet je da na lice naneseš neki od prajmera, kako bi ti šminka duže ostala na licu. Maybelline Baby Skin Pore Eraser je podloga za šminku koja će umanjiti vidljivost tvojih pora, ujednačiti ten i pomoći da ti šminka duže traje.

Nakon što si nanela prajmer vreme je za puder, Maybelline New York Superstay Active Wear koji će trajati na tvome licu, imaj to u vidu naročito za vreme leta i visokih temperatura kada se više znojiš i sve se topi na licu.

Izbor boja i senke za oči su jako važne za ovaj makeup look. Poenta je da biraš svetle nijanse smeđe i nude tonove. Dobro ih izblendaš na gornje i donje kapke kako bi dobila veći vizualni efekat oka ili kako makeup artisti vole da kažu, otvorila oko. Preporučujemo ti da koristiš Maybelline Palette Blushed Nudes senke za postizanje ovog look-a, lako se blednduju uz pravu četkicu i upotpuniće tvoj izgled.

Najbitniji deo ovok makeup look-a je da napraviš oštar trougao u uglovima tvojih očiju. Na taj način ćeš istaći i oblikovati oko, dobiti produženi efekat i kosinu oka, što je i suština ovog trenda. To ćeš postići uz odgovarajuću olovku ili ajlajner.Oni vešti mogu postići i uz odgovarajuću senku i četkicu za oči. Preporučujemo ti da koristiš Maybelline New York Tattoo Liner Smokey Pencil, ovaj sjajan proizvod može ti pružiti efekta olovke, ajlajnera i senke, upravo zbog sunđera koji ima za blendovanje. Ova magična olovka će ti pomoći da ovaj look postigneš kao da si koristila 3 različita proizvoda, sa istim ciljem- zavodljive ,,sirena oči’’.

Na kraju dovoljno je da dodaš malo hajlajtera u prahu ili neku od sedefastih tonova u uglove oka i za kraj sve začiniš dobrom maskarom, koja će izviti i dodatno uokviriti oko. Sky High maskara od Maybelline New York će tvojim trepavicama dati volume i final tuch oku.

To je sve, jednostavno je zar ne ? Za tren oka sa novim TikTok makeup trendom bićeš spremna da zavodljivo trepućeš u stilu vernog ljubitelja ovog trenda Belle Hadid.

Pročitaj još: Maybelline New York Instant Eraser korektor je postao još bolji! Evo šta je NOVO!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser Primer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Active Wear 30

  Poručite odmah
 • Maybelline Eye Shadow Palette Blushed Nudes

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Smokey Black

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational Sky High

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ajlajner, oči, ruž, trend, Maybelline New York, tehnika šminkanja, Sky High maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hair trendovi koji će dominirati u 2023 godini.

Sudeći po feedu omiljenih društvenih mreža, u novoj godini čeka te puno zanimljivih kolorita, formi i trendova kada je u pitanju kosa i proizvodi za n...