Sjaj za usne i zašto sam ga zavolela by @anastasijastasha

Žene u glavnom ili vole ili ne vole sjajeve za usne. Nakon ekspanzije mat karmina, sjaj za usne se vraća u igru, i to na velika vrata.

Lično, nikada nisam bila ljubitelj sjajeva, jer su mi uglavnom bili suviše lepljivi, ostavljali su mi liniju na usnama, a i bojala sam se puštene kose i sjajeva, u kombinaciji, napolju, jer čim malo dune vetar, situacija može biti poprilično nezgodna. Ali, tehnologija napreduje, proizvodi se unapređuju i sjajevi svakako nisu isti kao ranije. Mnogo su bolji! U to me je uverio i L’Oreal Paris Infallible Mega Gloss.

Njihova formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, što se može i osetiti nakon nanošenja, a pored intenzivne hidratacije primetićete da ovi sjajevi vašim usnama pružaju i punoću, što naravno sve mi i želimo.

Sjajevi su intenzivno pigmentisani (čak se i malo teže skidaju), a osećaj komfora tokom 6 sati pružaju antioksidansi i vitamini koji se nalaze u njima. Posebno mi se dopao aplikator, koji omogućava lako nanošenje, nije ni prevelik ni suviše mali, zahvata savršenu količinu formule i obgrljuje vaše usne a konture definiše zahvaljujući zakrivljenom rubu. Ja sjaj prvo nanosim na donju usnu i krećem od centra pa idem po rubovima. Zatim nastavljam na gornjoj usni isti postupak, a nanosim po 2 - 3 sloja, pri čemu najviše sjaja nanosim na sredinu usana, a rubove iscrtavam vrhom aplikatora, na kraju, u tanjem sloju.

Ne zaboravite da pročitate i  moje savete o nezi usana: ovde!

Vaša Anastasija

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: sjaj za usne, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Taksi izazov sa Paulom, Teom i Martinom

Broj devojaka u zabavnom Makeup Taxiju se povećao ...