Šta boja tvog laka za nokte govori o tebi?

Ako kažemo da su ruke ogledalo žene, onda bi njena  boja laka za nokte bila ogledalo karaktera. Ili makar raspoloženja. Pronađi nijansu svog omiljenog laka i otkrij svoju prirodu:

Crveni lak 

Odraz je sigurnosti i glamura. Ljubiteljke ove nijanse su smele i vole klasiku, takođe odlučne su i istrajne u svojim namerama. Preporuka: izađi iz zone komfora i desiće se čuda.

Plavi lak

 

Nijansa za dame bez predrasuda. Ovo je boja namenjena jedinstvenim damama i ženama sanjarima. Preporuka: pronađi lepotu u običnim, svakodnevnim stvarima.

Trula višnja 

 

Boja koja odiše sofisticiranošću. Ovo je nijansa koja može da se uvrsti u visoku modu kada su u pitanju lakove za nokte. Indikuje izuzetan osećaj za umetnost. Preporuka: Čovek je rođen i da se igra. Povremeno se toga priseti. 

Neutralni tonovi 

 

Neutralni lak je savršena kombinacija za sve nijanse tena. Ovo je nijansa koja simboliše dobre prijatelje i požrtvovane osobe. Često ga nose perfekcionisti. Preporuka: u redu je ponekad biti ljut ili slab.

Ljubičasti lak 

 

Ljubičaste nijanse plene kreativne osobe. Kreativci i maštalice obožavaju sve nijanse ljubičastih lakova za nokte. Preporuka: melanholiju leči šetnja iu prirodi i fizička aktivnost!

Žuti lak 

 

Ljubiteljke žutog laka za nokte posmatraju život kroz sunčane naočari i večni su optimisti. Svetlo žuta nijansa laka za nokte je omiljena u letnjem periodu. Preporuka: ne očekuj da sve što činiš za druge, čine i oni za tebe.

Ružičasti lak 

 

Naglašena potreba za slobodom karakteriše dame koje vole pinkiš lakove za nokte. Svetlije nijanse svedoče o nežnoj ženi, dok jarke indikuju žustriji temperament. Preporuka: usudi se da promeniš posao koji te ne ispunjava.

Crni lak 

 

Nose ga žene koje žele da budu drugačije, ne mare za predrasude i imaju jak stav. Preporuka: umesto novog para cipela, kupi knjigu i provedi lenjo poslepodne.

Žeiš da saznaš koje su nijanse lakova za nokte hit leta 2016? Klikni ovde!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loot the Booty by Essie

  • Viva Antigua! by Essie

  • Coconut Cove by Essie

  • Berried Treasure by Essie

  • Tribal Text-Styles by Essie

  • Hiking Heels by Essie

Povezane teme: nokti, manikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Savršen manikir za venčanje

Negovani i sređeni nokti će na ovaj važan dan i te kako biti u centru pažnje – od oltara do čestitki i žurke...