Tajna lepote Adriane Lime

Brazilska manekenka je jedna od najpoželjnijih žena na svetu. Ona redovno vežba, vodi računa o svojoj ishrani, a od njenog prodornog pogleda klecaju kolena. Sa trona vladarke modnih pisti nisu je skinule ni dve trudnoće, a mukotrpan rad u teretani i džogiranje zaslužni su za njenu besprekornu liniju.

Adriana čak i bez šminke izgleda odlično. Fotografije u prirodnom izdanju, koje često objavljuje na društvenim mrežama, oduševljavaju njene obožavaoce. Svi se dive njenoj hrabrosti i lepoti, ali i mogućnosti transformacije.

S obzirom da manekenka već godinama radi revije najvećih modnih brendova, a za njih je spremaju vrhunski šminkeri, lepa Adriana je naučila trikove koji od nežne devojčice pretvaraju u vamp ženu. 

 

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Kroz dugogogodišnju karijeru prošla je kroz razne faze, ali se u poslednje vreme ne odvaja od jednog moćnog make-up proizvoda:  

Mat karmina! 

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Lepa Brazilka u poslednje vreme bira crveni mat karmin jer je on dodatak klasičnoj i urbanoj trendi kombinaciji. Crvene usne u kontrastu sa bledim tenom izazivaju pažnju okoline, a mat tonovi čine da izgledaju savršeno elegantno i seksi. Ako želite da se našminkate kao Adriana Lima, ove sezone u neseser spakujte nekoliko boja mat ruževa : nude, pink i crveni!

Poznati šminkeri tvrde da mat karmin sa sobom nosi dozu odgovornosti jer treba biti pažljiv pri nanošenju, ali razoružavajući efekat koji proizvodi, definitvno opravdava trud. Odličan je izbor za svečane prilike jer su izuzetno postojani, pa čak iako vam karmin vremenom izbledi pigment i dalje ostaje na usnama. A Adriana ga vrlo šarmantno nosi čak i na plaži!

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Crveni mat karmin je najbolja strast koja se prenosi preko usana i upravo iz tog razloga mogu da ga nose samo žene koje su rođene da budu u centru pažnje.

Da li ste i vi jedna od njih?

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vivid Matte by Maybelline New York

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, usne, poznati, mat, trend, večernja šminka, dnevna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suve usne! Evo kako da ih neguješ tokom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj nezi tvojih usana a koja će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidrirane, negovane i lepe...