Tajne lepote srpskih olimpijki: Evo zašto su najlepše na svetu

Osim što su u samom vrhu kada je reč o uspesima na terenu, srpske sportistkinje su i među najlepšim na svetu, a evo u čemu je njihova tajna.

Zdrav život, pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost preduslov su za savršenu figuru, blistav ten i sjajnu kosu, a sve ovo na svom primeru pokazale su i lepe srpske sportistkinje. Odbojkašica Jovana Brakočević pre 7 meseci postala je mama dečaka Viktora, a liniju je nakon porođaja u rekordnom roku dovela u top formu. 

 

Jovana neguje prirodan izgled, a duga braon kosa njen je zaštitni znak. Uz opuštene lokne, malo maskare i sjaja za usta naša odbojkašica je pokazala da uz minimalan trud možete izgledati negovano i doterano. 

 

Košarkašica Milica Dabović ne krije da uživa u doterivanju i malim ženskim ritualima, a takođe se ne boji ni eksperimentisanja. Zgodna plavuša prepoznatljiva je po naglašenim obrvama, koje su među vodećim bjuti trendovima već nekoliko sezona unazad, a oči često ističe crnim ajlajnerom. 

 

Da Milica voli crvenu boju može se zaključiti i po tome što upravo ovu nijansu laka za nokte i ruža za usne najčešće bira, ali smelo isprobava i ekstravagantne karmine poput onog u crnoj boji.

 

Atletičarka Ivana Španović takođe je među najlepšim prirodnim lepoticama u sportskim redovima, a svedeni make up je njen najčešći izbor. Guste crne trepavice naglašene maskarom,olovka za oči u beloj boji koji vizuelno povećava oči i usne u neutralnim nijansama roze i boje kajsije Ivanina su dobitna kombinacija, koju sledeći njen primer primenjuju mnoge dame. 

 

 

Kada je reč o večernjim prilikama, Ivana podjednako blista, a u skladu sa autfitom odlučuje se i za uvek atraktivne i aktuelne tamne ruževe, poput ljubičastog.


Pročitajte još: Glamurozna i na terenu: Make-up trikovi Milice Dabović!

Povezane teme: šminka, nega, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svi benefiti krema sa hijaluronskom kiselinom

Već znamo da je hijaluron No. 1. anti-age sastojak koji ima benefite u prevenciji znakova starenja i blagodetima koje pruža tvojoj koži, evo o čemu je...