Tatouage couture: da li su vaše usne spremne za tattoo revoluciju?

Već decenijama, YSL Beauté predvodi revoluciju mejkapa za usne koju obeležavaju slavne ličnosti.

Nehajna družina sazdana od nijansi – svaka od njih uparena sa svojim snažnim uverenjem. Te intenzivne boje nameravaju da ostanu, sa osećajem prirodne ogoljenosti usana. Izdašnih su boja, pune svežine i uz znatno naglašeniji mat završni efekat nego ikad ranije. Upoznajte TATOUAGE COUTURE: ova družina se priklanja trendu tetoviranja uz ultra luksuznu formulu kao stvorenu samo za pobunjeničke usne.

Pridružite se družini COUTURE. mat završnica ne namerava da vas napusti

ysl tatouage

Istovremeno obeležje istinske pripadnosti i pečat ličnog karaktera, tetovaže – baš kao i žene – sazdane su od suprotnosti.

Uz više matiranja, znatno intenzivnija i unapređena do maksimuma – revolucionarna formula donosi nagradu u vidu površinskog sloja boje sa neprimetnim, gotovo ogoljenim osećajem na usnama. Od jutra do večeri, a onda opet sve do jutra, TATOUAGE COUTURE ostaje postojan na svom mestu.

Nehajnim poljupcem kojim iskošeni aplikator dodiruje vaše usne, on prenosi dugotrajnost boje na njih; aplikator kakvog nismo imali do sada, ljubiteljima tetovaža pruža intuitivnu preciznost i kontrolu profesionalnih šminkera u oblikovanju i konturisanju zavodljivih linija usana.

Nova dopadljiva bočica od zamagljenog stakla, uglađena, dopadljiva, izrazito moderna i živopisna, pruža zavodljivi nagoveštaj životnog stava iskazanog u nijansi boje skrivene u njoj. Možete da je vidite, a da je ne osetite – podvući će vam se pod kožu.

Sledite svoja uverenja, nijansa po svačijoj meri

ysl tatouage couture

18 nijansi, 18 stavova – i svaki član ove družine tu je da ispriča svoju priču.

Stoga, povedite svoj čopor; pokažite svoje istinske boje i uvek verujte svojim instinktima. U univerzumu sazdanom od tetovaža, nije reč samo o boji koju nosite na sebi – ona pripoveda priču o vama samima.

DESSIN DES LÈVRES, Višenamenski styler za usne utiskuje svoj trag

Iscrtajte ih, ispunite ih bojom ili im naglasite baš tu konturu uz treperavi ili stapajući efekat.

Novi DESSIN DES LÈVRES STYLER ZA USNE donosi novu kremastu, klizeću formulu koja garantuje 6-časovnu postojanost boje. Na jednom kraju, vrh olovke omogućava preciznu kontrolu nanošenja, a na drugom, fleksibilni aplikator razmazuje formulu i zaglađuje usne. Moderna olovka koja se otvara uz okret, sa ugrađenim rezačem, u 10 novih trendi nijansi.

Zakoračite u salon za tetoviranje: ispišite svoj trag u ovom svetu

Staz Lindes

Predvodeći društvo, rok pevačica i ambasadorka za YSL Beauté Staz Lindes otelotvoruje snagu, prepoznatljivost i putovanje usmereno ka otkriću sopstvenog identiteta u univerzumu sazdanom od tetovaža.

Priklonite se i vi ovom društvu, podelite sa njima svoje uverenje – pronađite svoje mesto u univerzumu tetovaža. Neka se i vama TATOUAGE COUTURE podvuče pod kožu.

 

Pročitajte još o: Maskara Vinyl Couture by Yves Saint Laurent Beauté

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Rouge Tatouage Couture

    Poručite odmah

Povezane teme: Yves Saint Laurent

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zoë Kravitz - Nova globalna ambasadorka za Makeup Ysl Beauté

Ona je zvezda čije vreme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi pogledi su upereni u nju...