Tečni puder koji briše granicu između tebe i tvog tena!

L'Oréal Paris True Match je već dugi niz godina neizostavni makeup proizvod mnogih žena širom sveta. Da li su žene zaljubljene u njegovu lakoću stapanja sa tenom, prirodni završni efekat, veliki izbor nijansi dostupnih na tržištu ili nešto drugo? Odlučili smo da otkrijemo priču iza True Match proizvoda.

Nega kao vodilja

Nega je uvek bila deo True Match proizvoda, ali su kreatori ove makeup franšize otišli korak dalje i stvorili formulu tečnog pudera koja poboljšava kvalitet kože za 2 nedelje*, korektor sa kremom za područje oko očiju, obogaćen poznatim sastojkom za negu kože – hijaluronskom kiselinom, kao i kompaktni puder.

Poznato je da je hijaluronska kiselina među omiljenim beauty sastojcima za negu kože. U pitanju je sastojak prirodno prisutan u našoj koži, poznat po izuzetnom svojstvu hidratacije čime doprinosi čvrstini i volumenu kože.

 

Fotografija nije obrađena

Negujuća formula L’Oréal Paris True Match tečnog pudera

Kada su u pitanju karakteristike True Match tečnog pudera, mi obožavamo njegovu negujuću formulu i benefite koje pruža koži. Na koji način? Pa, njegova formula se sastoji od čak 80% hidratantne nege i finih pigmenata, koji će ujednačiti tvoj ten i prikriti nesavršenosti. Formula je obogaćena i hijaluronskom kiselinom što nikako ne treba ignorisati!

Odabir odgovarajuće nijanse

Nije dovoljno samo uskladiti boju pudera sa bojom tena, već treba izabrati i puder koji odgovara tvom tipu kože. Ovo i nije toliki problem ukoliko je tvoja koža mešovita, međutim, ako imaš masnu ili suvu kožu, to je već obavezna stavka o kojoj moraš voditi računa kada kupuješ tečni puder.

Zato nam se i sviđa True Match puder, jer odgovara svakom tipu kože, pa i osetljivoj. Znaj da je True Match dostupan u 12 različitih nijansi koje možeš pronaći u prodaji. Mi ti preporučujemo laganu šetnju do najbliže drogerije i test-probu svake od nijansi na koži pre konačne kupovine.

L’Oréal Paris True Match korektor sa kremom za područje oko očiju

Predeo oko očiju je deo lica na kome nam se prvo ocrtavaju umor i bore, tako da njemu uvek moramo poklanjati više pažnje. Međutim, kako u brzoj svakodnevici preskačemo negovanje ovog dela, tragamo za proizvodom koji i prekriva i neguje, a brzo i lako nanosi u poslednjim koracima šminkanja. Zato nam je drago što postoji proizvod koji zadovoljava sve ove kriterijume.

Savršen spoj nege i korekcije možeš pronaći u baš ovom proizvodu koji je korektor i nega u jednom. Radi se o True Match korektoru sa kremom za područje oko očiju, koji je takođe obogaćen hijaluronskom kiselinom. On pruža blistavost koži i neguje područje oko očiju, dok ujedno umanjuje vidljivost finih linija.** Uz njega ćeš uvek izgledati naspavano i bez brige odlagati alarm do poslednjeg momenta. Što se nas tiče, može!

L’Oréal Paris True match kompaktni puder

Na kraju, predstavljamo još jednog člana True Match porodice. Reč je o kompaktnom puderu, koji je među ženama često zapostavljen (čitaj: zaista ne bi trebalo), a predstavlja vredan dodatak svake makeup rutine. Ovaj kompaktni puder je specifičan, jer oponaša teksturu kože, te ona postaje vidljivo glatka i potpuno ujednačena. Njegova izuzetno fina, lagana i nežna tekstura pružiće savršeno prirodan finish na tvojoj koži i učiniti da tvoj makeup izgleda besprekorno.

Bitno je da se osećaš dobro u svojoj koži!

Stavljamo veliki uzvičnik na kraju ovog podnaslova! Zašto? Jer smatramo da pored svih benefite koje pruža, žene širom sveta obožavaju L’Oréal Paris True Match proizvode upravo iz ovog razloga – oni omogućavaju da koračamo sa samopouzdanjem, iskažemo svoje pravo JA i da se zaista lepo osećamo u svojoj koži. Naposletku, to je i najvažnije.

*Kozmeto-klinička studija, 42 žene, nakon 2 nedelje

** Klinički test na 43 ispitanika nakon 8 nedelja

Pročitaj još: Makeover makeup nesesera: must-have šminka za jesen

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match 6N

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 5W

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 4.D / 4.W

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 2N

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match 1,5. N

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 3-5 N

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 1-2 D

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 1-2 R

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, prirodni look, korektor, Loreal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš li savršen makeup look za Noć veštica? Mi znamo kako

Šminka je sastavni deo skoro svakog kostima pa je makeup neizostavni deo svakog Halloween-a, dajemo ti predloge za proizvode kojim ćeš kreirati najori...