Tečni puder sa glinom: saznaj kakvi su efekti!

Sigurno si mnogo puta do sad videla da se glina nalazi na spisku osnovnih sastojaka krema, maski i drugih skincare proizvoda. A da li si ikada pomislila da bi upravo glina mogla da bude tvoj najveći saveznik u šminkanju i postizanju besprekornog tena? Verovala ili ne, sada je i to moguće! Stručnjaci su otišli korak dalje, pa su ovaj značajan sediment iz prirode dodali u novu formulu Fit Me tečnog pudera koja je namenjena normalnoj do masnoj koži. Zbog sposobnosti apsorpcije nečistoća i sebuma, glina se uglavnom nalazi u proizvodima koji se preporučuju upravo ovim tipovima kože.

Ne samo mat, nego prirodno mat

Nije teško da lice “prekrečeno” slojevima i slojevima šminke zaliči na ono sa TV reklama ili bilborda… Ali kako postići besprekoran ten koji istovremeno izgleda prirodno? Ako misliš da je reč o komplikovanom procesu za koji je potrebno veliko umeće – grešiš. Uveravamo te da je formula Fit Me tečnog pudera pažljivo kreirana i da je u stanju da za samo par trenutaka zagladi pore i pruži tvojoj koži prirodan i mat izgled!

Bez neželjenog sjaja i nesavršenosti

Podsetimo, glina ima moć da apsorbuje ulja sa kože, pa samim tim, ako tražiš proizvod koji uspešno matira neželjeni sjaj, ujednačava ten i sakriva nesavršenosti – našla si ga! Ujedno, treba istaći i činjenicu da je formula pudera nekomedogena.

 

Nijansa baš za tebe

Broj nijansi koje brendovi imaju u svojoj ponudi, oduvek je bio stvar prestiža. U tom smislu, ništa se nije promenilo ni danas. Ova kolekcija pudera podrazumeva impresivnu lepezu od 12 nijansi, a veliki izbor svetlih, srednjih i tamnih tonova znači da ćeš sada nikada brže i lakše pronaći svoju - onu koja se potpuno stapa sa bojom tvog tena.

Uvek autentično, nikada prenaglašeno

Fit Me puder slavi individualnost i namenjen je svima koji cene različitost; onima koji se najprijatnije osećaju kada mogu da budu ono što jesu; onima koji žele prirodan look, autentičnost i svežinu, umesto prenapadnog i prenaglašenog izgleda.

 

Dvojac bez premca

Veliki dijapazon nijansi pudera i njegovo savršeno stapanje sa teksturom kože, još više dolaze do izražaja uz pridruženog člana Fit Me porodice - Fit Me korektora. On brzo i lako prekriva nesavršenosti i crvenilo na licu, a zajedno sa ovim puderom ovaj dvojac postaje nepobediv kada je reč o besprekornom prekrivanju i postizanju prirodnog izgleda tena.

Da li si već isprobala Fit Me puder sa? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Šta je i čemu služi prajmer za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 103

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 105

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 110

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 115

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 120

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 130

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 220

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 238

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, nega, tečni puder, puder, trend, večernja šminka, dnevna šminka, prirodni look, Maybelline New York, Fit Me

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za negovane ruke tokom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći pa su sklone sušenju, perutanju one su vrlo često u kontaktu sa vodom izložene raznim sapunima, deterdžentima koji...