Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Ne znamo za tebe, ali kada Tik Tok zabruji o novim trendovima, pogotovo onim iz beauty sveta, mi smo uvek među prvima u redu da ih isprobamo. Ništa drugačije nismo odreagovali ni kada se pokrenuo hype oko nove maskare brenda Maybelline New York, koja je vrlo brzo postala viralna na pomenutoj društvenoj mreži. Odmah nam je bilo jasno da želimo što pre da probamo maskaru o kojoj bruji Tik Tok i podelimo naše utiske sa tobom.

2 u 1: Beskrajna dužina i pun volumen trepavica

Ono što većina devojaka očekuje od jedne maskare jeste da njihove trepavice izgledaju gušće i duže. Kako bi se to ostvarilo, često kombinujemo više različitih maskara ili u pomoć “prizovemo” uvijač za trepavice. Međutim, brend Maybelline New York je prepoznao ovaj problem i razvio Lash Sensational Sky High maskaru, koja je uspela da ispuni oba kriterijuma i obezbedi pun volumen i beskrajnu dužinu za senzacionalne trepavice iz svakog ugla.

Na prvi pogled: Trendy pakovanje

Već na prvi pogled (a i dodir), zaključili smo da je Lash Sensational Sky High maskara nešto potpuno drugačije na šta smo do sada navikli. Njeno moderno pakovanje rose gold nijanse sa istaknutim sjajnim elementima slova koja ispisuju “Sky High”, u isto vreme odiše luksuzom i stilom. Međutim, ipak nas je više zanimalo šta se to krije unutar ovog trendy pakovanja.

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Wow efekat: Senzacionalne trepavice iz svakog ugla

Pažnju nam je odmah privukla i savitljiva Flex Tower četkica - specijalna Maybelline New York četkica koja dopire od korena do vrha svake trepavice, čineći ih beskrajno dugim. Ako i ti želiš da postigneš efekat senzacionalnih trepavica iz svakog ugla, pažljivo približi četkicu maskare korenu trepavica i detaljno pređi preko njih do samog vrha. Primetićeš da Flex Tower četkica daje volumen i izdužuje svaku trepavicu pojedinačno. Iako je razlika vidljiva nakon samo jednog sloja, slobodno nanesi i dodatni sloj maskare za ekstremnu dužinu i pun volumen.

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Inovacija: Formula obogaćena ekstraktom bambusa

Lash Sensational Sky High maskara je jedinstvena i po svojoj posebnoj formuli obogaćenoj ekstraktom bambusa, zahvaljujući kojoj će tvoje trepavice dostići potpuno drugi nivo, postati beskrajno duge i guste, i to bez osećaja težine na njima. Njena savitljiva četkica koja dopire do svake trepavice u kombinaciji sa specijalnom formulom, učiniće da se uz malo truda osetiš zanosno i moćno.

Da li je Sky High sa razlogom “najviralnija” Tik Tok maskara?

Da, prema našem skromnom mišljenju, jeste! Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je stvorena za urbane devojke i žene koje su stalno u pokretu, prate trendove i ne plaše se da budu primećene. Zato nas ni ne čudi što je baš ona postala maskara o kojoj bruji Tik Tok. Uz to, Sky High je dokaz da je moguće da imamo sve što poželimo - u ovom slučaju senzacionalne i beskrajno duge trepavice iz baš svakog ugla!

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Zato ako već nisi, vreme je da je probaš! Čekamo tvoje utiske u komentarima!

Pročitaj još: Otkrivamo: zašto je Skin Icing glavna tema na TikTok-u

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, Maybelline New York, Sky High, Sky High maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama ,,Siren Eyes ’’ je novi trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati...